advodan Aalborg RING 96 31 33 00

se kort

advodan Aalborg RING 96 31 33 00

ADVODAN Aalborg - din lokale advokat i Aalborg

Står du i en situation hvor du har brug for en advokat du kan stole på? Så lad vores professionelle og dygtige advokater hos ADVODAN Aalborg hjælpe dig.
Hos ADVODAN Aalborg står vi altid klar til at give dig en professionel og juridisk rådgivning, der passer til den situation du står i. Ring til os på 9631 3300 og hør hvordan vi hjælper dig bedst!

ADVODAN Aalborg er et af Nordjyllands største advokatkontorer og rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Vi er specialiserede inden for primært erhvervslivets forhold og vi har et særdeles godt lokalkendskab, såvel som regionskendskab strækkende mod syd til og med Århus-området. Vores kompetencer omfatter også specialiseret rådgivning om privatlivets forhold, ligesom vi har en omfattende insolvensafdeling.

Vores kontor ligger central i Aalborg, i et smukt og roligt bymiljø, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig. Du kan finde og læse om din advokat længere nede på siden eller under fanen Medarbejdere. Udover vores kontor i Aalborg, har vi to øvrige filialkontorer, hvor der afholdes møder efter forudgående aftale. Disse filialkontorer er:

ADVODAN Brønderslev - Fynsgade 4, 9700 Brønderslev
ADVODAN Hals - Aalborgvej 19, 9370 Hals

 Advodan Aalborg _advokatfirma (1)

Har du set ADVODAN Aalborg på facebook og LinkedIn?

Her får du nyheder, tips og gode råd til juridiske emner i din hverdag. Derudover vil du også kunne følge med i, hvad der sker på vores kontor.
Så skynd dig ind og følg os på facebook og LinkedIn.

Advodanaalborghpfacebook (1)          Advodanaalborghplinkedin         Advodanaalborghpnyhedsbrev

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

7 gode råd inden du skriver under på lejekontrakten

Når du lejer en studiebolig, er det sandsynligvis første gang, du skriver under på en lejekontrakt. Men skriver du under uden at kende vilkårene i kontrakten, kan det betyde ubehagelige overraskelser den dag, du flytter.

Læs videre

Få styr på medarbejdernes ferie nu

Ferieåret er ved at være slut, og har dine medarbejdere stadig ferie til gode, er det nu, du skal bede dem om at holde den. Ellers kan du risikere at skulle udbetale feriepengene.

Læs videre

Skel: ny lov kan ramme dig som boligejer

Hvor går grænsen mellem din og min grund? Det er landinspektørens job at afgøre det – men et nyt lovforslag åbner for, at den vurdering ikke længere er objektiv. Det kan gå ud over boligejerne og ende i nabotvister.

Læs videre

arrangementer

Arv, testamente og værgemål

07 sep
gratis Brønderslev

alle arrangementer

28 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 10.324 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 10.324 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.