ADVODAN Aalborg

ADVODAN Aalborg er et af Nordjyllands største advokatkontorer og rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Vi er i vidt omfang specialiserede inden for primært erhvervslivets forhold, og vi har et særdeles godt lokalkendskab, såvel som regionskendskab strækkende mod syd til og med Århus-området. Vores kompetencer omfatter også specialiseret rådgivning om privatlivets forhold, ligesom vi har en omfattende insolvensafdeling.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

modtag advodan nyt
med posten

TILMELD DIG HER
Læs bladet

SKAT: Er julegaven fra din arbejdsgiver for dyr?

SKAT har i år hævet grænsen for, hvornår du skal beskattes af julegaven fra din arbejdsgiver. Se her, hvor stor gaven må være.

Læs videre

Så stor må julegaven til dine medarbejdere være i år

I år har du som arbejdsgiver mulighed for at glæde dine medarbejdere med en større julegave end tidligere. Beløbsgrænsen for den skattefrie julegave er nemlig hævet med 100 kroner i forhold til sidste år. Samtidig er den samlede bagatelgrænse for personalegaver også forhøjet.

Læs videre

Sidste udkald for håndværkerfradrag

Vil du være sikker på at få fradrag via Bolig-Job-ordningen, så er det nu, du skal i gang med dit projekt. Ordningen udløber til nytår, og for at få fradraget i 2014, skal arbejdet være udført inden årets udgang.

Læs videre

29 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

GØR SOM 7.880 ANDRE. SE MERE HER
Gør som over 7.880 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.