SKAT præciserer reglerne for privat brug af firmabilen

21 aug. 2014

En ny afgørelse fra Skatterådet slår fast, at det betragtes som privat kørsel, hvis en håndværker bruger firmabilen til at trække en privat campingvogn til et arbejdssted – også selvom campingvognen skal bruges til overnatning i forbindelse med arbejdet.

Læs videre

5 ting du skal overveje før du indgår kontrakt med storkunde

12 jun. 2014

Store kunder stiller store krav. Derfor skal du som underleverandør til en stor kunde overveje nøje, hvilke aftalevilkår og priser du kan og vil gå med til, hvis I skal samarbejde. Lav individuelle kontrakter og undgå unødige risici.

Læs videre

Det skal du overveje når du opkøber virksomhed

24 apr. 2014

Fordelene ved at opkøbe en anden virksomhed kan være mange. Flere kunder, færre konkurrenter og muligheden for at trimme organisationen etc. Et succesfuldt opkøb kræver dog også grundige forudgående overvejelser. Her får du et overblik over fire af de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig i løbet af processen.

Læs videre

Nyhedsbrev

Vil du have gode råd om juridiske emner, der har betydning for din hverdag? Så tilmeld dig vores nyhedsbreve.

Advodan Aalborg

ADVODAN Aalborg er et af Nordjyllands største advokatkontorer og rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Vi er i vidt omfang specialiserede inden for primært erhvervslivets forhold, og vi har et særdeles godt lokalkendskab, såvel som regionskendskab strækkende mod syd til og med Århus-området. Vores kompetencer omfatter også specialiseret rådgivning om privatlivets forhold, ligesom vi har en omfattende insolvensafdeling.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

modtag advodan nyt
med posten

TILMELD DIG HER
Læs bladet

31 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

GØR SOM 7.000 ANDRE. SE MERE HER
Gør som over 7.000 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.