advodan Aalborg RING 96 31 33 00

se kort

advodan Aalborg RING 96 31 33 00

ADVODAN Aalborg

ADVODAN Aalborg er et af Nordjyllands største advokatkontorer og rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Vi er i vidt omfang specialiserede inden for primært erhvervslivets forhold, og vi har et særdeles godt lokalkendskab, såvel som regionskendskab strækkende mod syd til og med Århus-området. Vores kompetencer omfatter også specialiseret rådgivning om privatlivets forhold, ligesom vi har en omfattende insolvensafdeling.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Sådan giver du sommerhuset videre i arv

Ejer du et sommerhus, som du gerne vil give videre til dine børn, kan du gøre det på gunstige vilkår. Du må fx sætte salgsprisen lavere end ved en almindelig fri handel, og du kan give et skattefrit pengebeløb, som børnene kan bruge til udbetalingen.

Læs videre

Guide til arbejdsgiver: Det må du ikke spørge om til jobsamtalen

Der er grænser for, hvad du som arbejdsgiver må spørge om under en jobsamtale. Det kan være i strid med loven at gå for tæt på en ansøgers privatliv eller stille spørgsmål, som ikke er relevante for det aktuelle job.

Læs videre

Har du husket at indberette dine fradrag?

Mandag den 9. marts er SKAT klar med årsopgørelserne til alle danske skatteydere. Selvom SKAT automatisk får mange af dine økonomiske oplysninger, så er der en del fradrag, som du selv skal indberette for at få en korrekt årsopgørelse. Fristen er 1. maj.

Læs videre

arrangementer

Infomøde om arv, testamente og værgemål

29 sep
gratis Aabybro

alle arrangementer

31 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 8.151 ANDRE. SE MERE HER
Gør som over 8.151 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.