advodan Esbjerg RING 76 10 00 88

se kort

Kundeoplysninger

advodan Esbjerg RING 76 10 00 88

Kundeoplysninger

ADVODAN Esbjerg - din lokale advokat

Har du brug for en dygtig advokat i Esbjerg eller lokalområdet? Så lad vores advokater hos ADVODAN Esjberg hjælpe dig. 

Vores advokater i ADVODAN Esbjerg sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig med juridisk rådgivning skræddersyet til netop din juridiske problemstilling. Vi yder altid løsningsorienteret juridisk rådgivning under hensyntagen til de økonomiske og menneskelige aspekter i hver enkelt sag. 

Alle vores dygtige advokater og advokatfuldmægtige på advokatkontoret i Esbjerg kan også trække på ADVODAN’s landsdækkende netværk af  28 advokatkontorer og specialiserede advokater indenfor ethvert retsområde. Dette er med til at sikre, at vi kan rådgive dig optimalt indenfor alle grene af juraen. 

Vores advokatkontor i Esbjerg ligger centralt placeret på havnen med udsigt over havet, og vores advokater yder både juridisk erhvervs- og privatrådgivining. ADVODAN er blandt de største advokatfirmaer i Danmark og du finder din advokat i Esbjerg herunder.

ADVODAN er i Sydjylland en af regionens største advokatvirksomheder. Vi har erfaring og kompetencer til at rådgive dig og din virksomhed, der hvor juridiske og forretningsmæssige problemstillinger hænger sammen. Vi arbejder i specialiserede teams og har kontorer i kraftcentrene i området – Vejen, Kolding, Esbjerg, Billund og Give. Herfra rådgiver vi virksomheder og private i Sydjylland og hele Danmark. Vi er samlet under selskabsnavnet Penta Advokater A/S.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

Boligkøb: Undgå disse tre misforståelser

Påsken er traditionelt højsæson for bolighandler. Men jagten på drømmeboligen kan ende med at blive ekstra dyr, hvis du ikke er godt nok klædt på fra starten. Her får du hjælp til at styre uden om nogle af de typiske problemer.

Læs videre

Guide til at købe sammen: sådan sikrer I jer bedst

Overvejer du også at købe bil med din bedste ven? Eller vil du købe en trailer med dine naboer? Der er penge at spare – men glem ikke at lave klare aftaler på forhånd. Her får I fire gode råd til at købe i fællesskab.

Læs videre

Dom slår fast, at der kan opkræves et kompensationsgebyr pr faktura

En ny Landsretsdom betyder, at der nu kan opkræves et kompensationsgebyr pr ubetalt faktura.

Læs videre

70 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 10.869 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 10.869 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.