advodan Glostrup RING 46 14 50 00

se kort

advodan Glostrup RING 46 14 50 00

ADVODAN

Solid juridisk rådgivning i øjenhøjde.

Mød et af Sjællands største teams af erfarne advokater, der alle tror på, at den bedste rådgivning kommer gennem den tætte relation til dig som kunde. Med flere end 40 dygtige medarbejdere, heraf 18 advokater, er ADVODAN Glostrup og Taastrup en af Sjællands største advokatvirksomheder med kunder på hele Sjælland.

Rådgivning i et sprog, der er til at forstå.

Uanset dit behov for juridisk assistance og rådgivning har vi et team af specialiserede advokater, der med stor indsigt og en række effektive værktøjer kan træde til – altid med fokus på at levere værdifulde og langtidssigtede løsninger gennem sparring og rådgivning i øjenhøjde.

Fra vores kontorer i Glostrup og Taastrup bistår vi med specialister og alle former for juridisk rådgivning til:

  • Privatpersoner
  • Virksomheder
  • Kommuner og offentlige myndigheder
  • Boligforeninger og –selskaber samt grundejerforeninger
  • Organisationer og foreninger.

Lokal og landdækkende. Bred og specialiseret viden.

Hos os får du en advokat med dybt kendskab til dét, der rører sig i dit nærområde. Samtidig får du adgang til højt specialiseret juridisk viden om ethvert retligt område gennem ADVODAN-netværket, hvor vi kan trække på erfaring og specialistviden fra flere end 400 medarbejdere fordelt på 28 kontorer.

Første møde gratis

Du vil altid møde advokater, som forstår at juridisk rådgivning er en tillidssag. Derfor kan du få en uforpligtende samtale om din problemstilling – og det første møde er gratis, når du vælger ADVODAN Glostrup og Taastrup.

Bliv klogere på juraen i din hverdag

Vi deler vores viden med dig om juraen i erhvervslivet og privatlivet – også selvom du ikke er kunde hos os. Du kan læse vores mange artikler på /nyheder/ og skrive dig op til nyhedsbrevet.

Du er altid velkommen

Kontakt ADVODAN Glostrup eller Taastrup i dag og få en uforpligtende samtale og juridisk vurdering af din sag, når det måtte passe dig. Hvis du har et problem eller et juridisk emne, som du vil vide mere om, før du kontakter os, kan du læse mere her på sitet eller på ADVODANs hovedside. Og husk, at første møde er gratis.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Husk dette, når du bruger konfirmationspengene

Når konfirmationen er ovre, skal mange konfirmander ud og bruge de ofte store pengegaver til iPads og lækkert tøj. Men ifølge en undersøgelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er mange ikke klar over, hvad de har ret til, hvis det nyindkøbte skal byttes eller går i stykker.

Læs videre

Nye EU-krav om persondata: sådan gør du virksomheden klar

EU har netop vedtaget en ny persondataforordning, der betyder skrappere krav og millionbøder for overtrædelse. Men størstedelen af SMV’erne står på bar bund i forhold til at håndtere persondata, viser ny Epinion-undersøgelse.

Læs videre

Ny lov: reelle virksomhedsejere skal registreres

Er der fysiske personer, som ejer eller kontrollerer en større del af din virksomhed, skal de registreres som reelle ejere i nyt register. Det har Folketinget vedtaget.

Læs videre

38 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 9.636 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 9.636 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.