advodan Helsingør RING 49 21 21 21

se kort

advodan Helsingør RING 49 21 21 21

Advodan Helsingør

ADVODAN Helsingør er en af Nordsjællands største advokatvirksomheder, og vi rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 180 jurister. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vi rådgiver med afsæt i din hverdag. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Nye regler om skilsmisse

Nye regler for umiddelbare skilsmisser er trådt i kraft. Med de nye regler er det muligt at opnå skilsmisse uden forudgående separation, hvis parterne er enige herom.

Læs videre

Jens Jacob Skibsted er ny erhvervsadvokat i Helsingør

Efter en årrække som koncern-advokat for Coop Danmark i Albertslund er Jens Jacob Skibsted vendt tilbage til advokatbranchen. Den 1. oktober er han begyndt som advokat hos ADVODAN Helsingør. Her tilbyder han fremover sin hjælp til både erhvervslivet og private kunder.

Læs videre

Sådan holder du på dine forretningshemmeligheder

Det kan ødelægge din forretning, hvis vigtig viden slipper ud. Det kan eksempelvis være informationer om kunders behov, prisoplysninger eller hvordan et bestemt produkt skal bukkes eller drejes. Alligevel er det kun få virksomheder, som rent faktisk gør noget aktivt for at beskytte deres fortrolige oplysninger.

Læs videre

33 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 8.725 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 8.725 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.