advodan Helsingør RING 49 21 21 21

se kort

advodan Helsingør RING 49 21 21 21

Advodan Helsingør

ADVODAN Helsingør er en af Nordsjællands største advokatvirksomheder, og vi rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 180 jurister. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vi rådgiver med afsæt i din hverdag. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Ny dom: Mænd er også beskyttet på job under graviditet

Når din kæreste eller kone bliver gravid, er du som mand også ekstra beskyttet på jobbet, hvis der er fyringer i luften. Det er netop blevet understreget med en ny dom fra Ligebehandlingsnævnet. Ifølge advokat Mette Asmussen fra ADVODAN Helsingør kan det åbne for flere rettigheder for kommende fædre.

Læs videre

Nye regler om skilsmisse

Nye regler for umiddelbare skilsmisser er trådt i kraft. Med de nye regler er det muligt at opnå skilsmisse uden forudgående separation, hvis parterne er enige herom.

Læs videre

Jens Jacob Skibsted er ny erhvervsadvokat i Helsingør

Efter en årrække som koncern-advokat for Coop Danmark i Albertslund er Jens Jacob Skibsted vendt tilbage til advokatbranchen. Den 1. oktober er han begyndt som advokat hos ADVODAN Helsingør. Her tilbyder han fremover sin hjælp til både erhvervslivet og private kunder.

Læs videre

arrangementer

Kursus om arv og testamente

09 feb
gratis Helsingør

alle arrangementer

35 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 9.053 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 9.053 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.