advodan Helsingør RING 49 21 21 21

se kort

advodan Helsingør RING 49 21 21 21

Advodan Helsingør

ADVODAN Helsingør er en af Nordsjællands største advokatvirksomheder, og vi rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 180 jurister. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vi rådgiver med afsæt i din hverdag. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Ny dom: Fri mobil er ikke lig med frit forbrug

Arbejdsgiverbetalt mobil er ikke ensbetydende med, at en medarbejder må foretage private køb via mobilen, hvis det ikke er aftalt på forhånd mellem parterne. Højesteret blåstempler bortvisning af medarbejdere, hvis reglerne bliver overtrådt.

Læs videre

8 situationer hvor du bør opdatere dit testamente

Skilsmisse, gæld eller nye børnebørn. Der findes mange begivenheder i livet, som har betydning for, om et eksisterende testamente fordeler arven på den måde, som det var tiltænkt fra starten. Derfor er det en rigtig god idé at opdatere sit testamente med jævne mellemrum.

Læs videre

Ny dom: Mænd er også beskyttet på job under graviditet

Når din kæreste eller kone bliver gravid, er du som mand også ekstra beskyttet på jobbet, hvis der er fyringer i luften. Det er netop blevet understreget med en ny dom fra Ligebehandlingsnævnet. Ifølge advokat Mette Asmussen fra ADVODAN Helsingør kan det åbne for flere rettigheder for kommende fædre.

Læs videre

35 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 9.674 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 9.674 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.