PrivatErhvervOm Advodan
Jutland
Zealand
Bornholm

Mette Asmussen

Advokat (L), Partner

Mette Asmussen

Advokat (L), Partner

Mette Asmussen

Advokat (L), Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Medlem af Interact Law, Labour law and immigrations team - internationalt advokatsamarbejde
150+
Retssager

Om Mette

Jeg er advokat og partner hos Advodan Helsingør, og er en del af erhvervsafdelingen. Mit fokus er rådgivning til små og mellemstore virksomheder, særligt indenfor ansættelsesret, kontraktretlige forhold og retssager. 

 

Jeg har i forbindelse med min uddannelse taget et semester i Sydney, Australien på Macqurie University, hvor jeg boede i 7 måneder. Jeg har derfor et naturligt kendskab og en stor interesse for internationale forhold.

 

Ekspert i ansættelsesret

Et af mine specialer er ansættelsesret, hvor jeg hjælper virksomheder, foreninger, organisationer og personer i spørgsmål om ansættelsesretlige forhold, for eksempel opsigelser, omstruktureringer, ansættelsesretlige problematikker i forbindelse med virksomhedsoverdragelser m.v.

Jeg deltager i Interact Law, et internationalt netværk af advokater og er medlem af Labour law and immigration team. Jeg hjælper derfor ofte udenlandske virksomheder, som ønsker rådgivning om danske retsforhold, og bistår danske klienter med at finde passende rådgivning i udlandet.

Jeg har stor fokus på, at få lagt den rigtige strategi for klienten, hvilket er en af de vigtigste faktorer når man skal håndtere en ansættelsesretlig tvist. 

 

Fokus på retssager

Igennem de sidste 10 år har jeg bistået klienter - både erhvervsklienter og private - med retssager indenfor mange retsområder. Jeg har ført 150+ retssager, både ved byretten, Sø-og Handelsretten, Arbejdsretten, Voldsgiftsretten og Landsretten, og har derfor meget stor erfaring indenfor håndtering af processen og struktureringen af retssager. 

 

 

Særlige kompetence indenfor almene boligselskaber og lejeret

Jeg har i en årrække været fast advokat for flere almene boligselskaber og har i kraft deraf en specialviden indenfor det almene lejeområde. Jeg har i den forbindelse blandt andet bistået med behandling af boligretssager, rådgivning om diverse lejeretlige problemstillinger, tilrettelæggelse af interne processer samt rådgivning om interne strukturer og beboerdemokrati.

Jeg har således stor erfaring med og indgående kendskab til den almene sektor og de sager, problemer og særlige hensyn, der møder de almene boligselskaber. 

 

---o0o---

 

Det vigtigste for mig er, at klienten modtager et produkt og en rådgivning, der er kvalificeret og brugbart, og jeg har stor fokus på effektive løsninger. 

 

Jeg står altid til rådighed for en uforpligtende samtale. 

Advokatsekretær

Diana Frisk Zedeler

Advokatsekretær 49 25 09 98 Advodan Helsingør