advodan Hillerød RING 48 20 74 00

se kort

advodan Hillerød RING 48 20 74 00

ADVODAN Hillerød - find din lokale advokat

Har du brug for en dygtig advokat i Hillerød eller nærområdet? Så lad os hjælpe dig.

Vores advokater i ADVODAN Hillerød sidder klar til at hjælpe dig med kvalificeret juridisk rådgivning om netop din sag eller problemstilling. Vores tilgang er altid løsningsorienteret med øje for de juridiske, økonomiske og menneskelige faktorer, så vi opnår det optimale resultat for dig på baggrund af din retsstilling og ønsker.

ADVODAN har mange dygtige advokater på advokatkontoret i Hillerød, som også kan trække på ADVODAN’s landsdækkende netværk af 28 advokatkontorer og specialiserede advokater indenfor ethvert retsområde. Dette er med til at sikre juridisk rådgivning i topklasse og lokalkendskab.

ADVODAN Hillerød P/S rådgiver private og erhvervsdrivende om en hvilken som helst sagstype. Vores fokus er først og fremmest på kvalitet. Vi har siden 2004 arbejdet systematisk med kvalitetssikring. Vi bistår dig, når der er mest brug for det. Det kan være, når der sker store begivenheder i privatlivet eller når en virksomhed skal etableres, udvikles eller afvikles.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Ny dom om trappevask: Er du ramt som udlejer?

Som udlejer må du ikke opkræve fast betaling for trappevask. Det er netop slået fast med ny dom fra Landsretten. Du bør derfor hurtigst muligt få orden på dine lejekontrakter – ellers kan det få dyre konsekvenser. Her får du svar på, hvad du skal gøre over for nuværende og kommende lejere.

Læs videre

Gratis rådgivning

ADVODAN Hillerød gør meget ud af sin kontakt til sit lokalområde og tilbyder i den forbindelse gratis rådgivning hver 1. mandag i måneden. Tjek vores kursuskalender for mange flere gratis spændende foredrag og inspirerende temaaftner.

Læs videre

Case: Holdingselskabet giver mig overblik

Et veldrevet holdingselskab kan sikre virksomhedens overlevelse gennem generationer. Det ved Dion Olsen fra el-og televirksomheden, Connection Peiter Olsen alt om.

Læs videre

arrangementer

Gå-hjem-møde om forældrekøb 26/5-2016

26 maj
gratis Hillerød

alle arrangementer

20 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 9.642 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 9.642 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.