Advodan Hillerød

ADVODAN Hillerød P/S rådgiver private og erhvervsdrivende om en hvilken som helst sagstype. Vores fokus er først og fremmest på kvalitet. Vi har siden 2004 arbejdet systematisk med kvalitetssikring. Vi bistår dig, når der er mest brug for det. Det kan være, når der sker store begivenheder i privatlivet eller når en virksomhed skal etableres, udvikles eller afvikles. Vi glæder os til at arbejde for dine interesser.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

modtag advodan nyt
med posten

TILMELD DIG HER
Læs bladet

Åbent Hus den 1. december 2014

Den første mandag i hver måned holder ADVODAN Hillerød ”Åbent Hus” fra kl. 16-18.00. Her er du velkommen til at komme forbi og få prøvet, om du har en sag eller få professionel rådgivning fra en af vores specialister.

Læs videre

Det skal du overveje i forbindelse med generationsskifte

Generationsskifte er et sårbart emne for de fleste. Men hvis dine drømme for virksomheden skal bevares intakte, er det vigtigt, at du og din familie forholder jer til, hvordan, hvornår og til hvem et generationsskifte skal gennemføres.

Læs videre

Guide til papirløse par: Sådan sikrer I hinanden

Hvis I lever i et papirløst forhold, er I dårligt stillede, når den ene af jer dør. Det er en udbredt misforståelse, at man efter flere års samliv har samme rettigheder som gifte par. Her får du fem gode råd til, hvordan du og din partner bedst sikrer hinanden for fremtiden.

Læs videre

22 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

GØR SOM 7.964 ANDRE. SE MERE HER
Gør som over 7.964 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.