advodan Holbæk RING 70 30 10 06

se kort

Kundeoplysninger

advodan Holbæk RING 70 30 10 06

Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

 ADVODAN Holbæk er et af regionens største advokatfirmaer, og vi rådgiver virksomheder og private på hele Vestsjælland. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig. 

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

Graviditet og barsel: Sådan er du beskyttet som medarbejder

En arbejdsgiver må ikke fravælge, afskedige eller give dig dårligere arbejdsvilkår, fordi du er gravid eller ønsker at holde barsels-, fædre- eller forældreorlov. Reglerne findes i ligebehandlingsloven og gælder både mænd og kvinder.

Læs videre

Ny aftale om overførsel af persondata mellem EU og USA

I juli 2016 blev en ny juridisk aftale om persondataoverførsler forhandlet på plads mellem EU og USA. Den nye aftale EU-US Privacy Shield afløser den tidligere Safe Harbour-aftale, der blev underkendt af EU-domstolen i oktober 2015.

Læs videre

Nu skal din virksomhed have en politik for e-cigaretter

Siden d. 7. juni har alle danske arbejdsgivere haft pligt til at have en skriftlig politik for brugen af e-cigaretter på arbejdspladsen. Arbejdstilsynet kan udstede bøder til virksomheder, der ikke overholder loven.

Læs videre

37 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 10.869 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 10.869 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.