advodan Holbæk RING 70 30 10 06

se kort

advodan Holbæk RING 70 30 10 06

Advodan Holbæk

 ADVODAN Holbæk er et af regionens største advokatfirmaer, og vi rådgiver virksomheder og private på hele Vestsjælland. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

ADVODAN Holbæk har tidligere hvert år sendt julegaver til alle vores gode og faste samarbejdspartnere. 
I år har vi i stedet valgt at donere pengene til ”Knæk Cancer 2015”. Dette skyldes, at vi vurderer, at kræftramte mennesker har mere brug for pengene – og at vi her i firmaet på det seneste har haft kræften tæt inde på livet.

Stoettelogo Kc15

 

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Nye regler: Skærpede krav til ansættelsesklausuler

Ny lov skal begrænse klausuler, som forhindrer, at lønmodtagere kan få job i bestemte virksomheder. Loven kommer til at gælde alle lønmodtagere - og ikke kun funktionærer, som de nugældende regler er møntet på.

Læs videre

Sådan håndterer du konflikter med medarbejderne

Som arbejdsgiver kan du gøre meget for at komme konflikter med medarbejderne i forkøbet. Tydelig kommunikation og klare regler og rammer for medarbejderne er et godt værn. Er konflikten eskaleret, er imødekommenhed og forståelse vigtige egenskaber.

Læs videre

Manglende registrering i nyt ejerregister sender dumt signal

Den 15. juni åbner det nye online ejerregister for offentligheden. Har du ikke allerede registreret ejerforholdene i din virksomhed, skal du gøre det hurtigst muligt. Du risikerer en bøde og din virksomhed fremstår uprofessionel, hvis oplysningerne ikke fremgår af ejerregistret i tide.

Læs videre

34 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 8.709 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 8.709 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.