advodan Holbæk RING 70 30 10 06

se kort

advodan Holbæk RING 70 30 10 06

Advodan Holbæk

ADVODAN Holbæk er et af regionens største advokatfirmaer, og vi rådgiver virksomheder og private på hele Vestsjælland. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Sådan håndterer du konflikter med medarbejderne

Som arbejdsgiver kan du gøre meget for at komme konflikter med medarbejderne i forkøbet. Tydelig kommunikation og klare regler og rammer for medarbejderne er et godt værn. Er konflikten eskaleret, er imødekommenhed og forståelse vigtige egenskaber.

Læs videre

Manglende registrering i nyt ejerregister sender dumt signal

Den 15. juni åbner det nye online ejerregister for offentligheden. Har du ikke allerede registreret ejerforholdene i din virksomhed, skal du gøre det hurtigst muligt. Du risikerer en bøde og din virksomhed fremstår uprofessionel, hvis oplysningerne ikke fremgår af ejerregistret i tide.

Læs videre

De tre største misforståelser inden for ansættelsesretten

I mange små og mellemstore virksomheder lever misforståelser omkring opsigelser, funktionærloven og overenskomster i bedste velgående. Er din virksomhed en af dem, der ikke har helt styr på fakta?

Læs videre

32 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 8.493 ANDRE. SE MERE HER
Gør som over 8.493 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.