advodan Holbæk RING 70 30 10 06

se kort

advodan Holbæk RING 70 30 10 06

Advodan Holbæk

 ADVODAN Holbæk er et af regionens største advokatfirmaer, og vi rådgiver virksomheder og private på hele Vestsjælland. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig. 

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Skal pensionen deles ved skilsmisse? Sådan er reglerne

Er du en af de mange, som ikke ved, hvordan pensionen deles, hvis du og din ægtefælle skal skilles? Få styr på reglerne her.

Læs videre

SMV’erne kender ikke persondataregler

Ny Epinion-undersøgelse viser, at tre ud af fire SMV’ere ikke har kendskab til de nye EU-krav om persondata. Og under halvdelen har procedurer for at overholde den nuværende persondatalov. Advokaterne Karina Lind Bertelsen og Karsten Holt fra ADVODAN kalder det foruroligende – nu skal virksomhederne i gang med det vigtige arbejde.

Læs videre

Børnebidrag: Få svar på de 10 hyppigste spørgsmål

Som forælder har du pligt til at forsørge dit barn, uanset om du bor sammen med barnet eller ej. Men hvornår skal du som forælder betale børnebidrag? Hvad gør du, hvis den anden forælder ikke betaler det aftalte beløb? Og gælder reglerne om børnebidrag også bonusbørn? Få svar på det og meget mere her.

Læs videre

35 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 9.676 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 9.676 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.