advodan Holbæk RING 70 30 10 06

se kort

Kundeoplysninger

advodan Holbæk RING 70 30 10 06

Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

 ADVODAN Holbæk er et af regionens største advokatfirmaer, og vi rådgiver virksomheder og private på hele Vestsjælland. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig. 

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

Ny aftale om overførsel af persondata mellem EU og USA

I juli 2016 blev en ny juridisk aftale om persondataoverførsler forhandlet på plads mellem EU og USA. Den nye aftale EU-US Privacy Shield afløser den tidligere Safe Harbour-aftale, der blev underkendt af EU-domstolen i oktober 2015.

Læs videre

Nu skal din virksomhed have en politik for e-cigaretter

Siden d. 7. juni har alle danske arbejdsgivere haft pligt til at have en skriftlig politik for brugen af e-cigaretter på arbejdspladsen. Arbejdstilsynet kan udstede bøder til virksomheder, der ikke overholder loven.

Læs videre

Overdragelse af aktiver kan redde insolvente virksomheder

Mange nødlidende virksomheder kan overleve en økonomisk krise ved at overdrage hele eller dele af virksomhedens aktiver til et nyt selskab. Men det kræver, at man gør det på den rigtige måde – ellers risikerer man erstatningskrav.

Læs videre

36 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 10.659 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 10.659 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.