Advodan Holbæk

ADVODAN Holbæk er et af regionens største advokatfirmaer, og vi rådgiver virksomheder og private på hele Vestsjælland. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

modtag advodan nyt
med posten

TILMELD DIG HER
Læs bladet

Tre gode grunde til at få et virksomhedstestamente

Frank Grothe, direktør og ejer i firmaet Pro Sec A/S har haft et virksomhedstestamente i to år, og han er ikke i tvivl om sin motivation for at have et virksomhedstestamente.

Læs videre

Virksomhedstestamente kan sikre firmaets overlevelse

Død, sygdom og ulykke kan ramme alle, og det kan lamme en virksomhed. I et virksomhedstestamente kan du lægge den plan, der gør, at din virksomhed er klædt på til udfordringen.

Læs videre

Lovændring: Ikke længere tvungen fratrædelse ved 70 år

Fra den 1. januar 2016 bliver aftaler om tvungen fratrædelse ved en bestemt alder ugyldige. Er du som arbejdsgiver ikke opmærksom på dette, og opsiger du en medarbejder med henvisning til aftalen, så vil det være ulovlig forskelsbehandling på grund af alder – og det kan udløse krav om betaling af godtgørelse.

Læs videre

32 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

GØR SOM 8.098 ANDRE. SE MERE HER
Gør som over 8.098 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.