Advodan Holbæk

ADVODAN Holbæk er et af regionens største advokatfirmaer, og vi rådgiver virksomheder og private på hele Vestsjælland. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

modtag advodan nyt
med posten

TILMELD DIG HER
Læs bladet

Er du klar til registrering i nyt ejeregister?

Den 15. december åbner et nyt online ejerregister, som indeholder oplysninger om ejerforholdene i danske selskaber. Det giver mere åbenhed i forhold til omverdenen men mere administration til din virksomhed, som fortsat har pligt til at føre en separat ejerbog.

Læs videre

Tvungen ferie mellem jul og nytår skal varsles nu

Hvis din virksomhed holder lukket mellem jul og nytår, skal du huske at varsle dette over for dine ansatte senest en måned før ferien begynder. Overholder du ikke fristen - eller har du ikke sørget for, at dine ansatte har gemt ferie nok – kan du komme til at betale løn, selvom de holder fri.

Læs videre

Nye regler om børnebidrag: Forældre med høj indkomst slipper billigere

Den 1. juli 2014 trådte nye regler i kraft for fastsættelse af børnebidrag, hvis forældre er uenige og spørger Statsforvaltningen til råds. Nu bliver beløbet fastsat udelukkende ud fra bidragsyderens indtægt. Grænsen for, hvornår bidraget kan forhøjes, er også blevet flyttet.

Læs videre

31 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

GØR SOM 7.937 ANDRE. SE MERE HER
Gør som over 7.937 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.