Vikarer har fået flere og bedre rettigheder

13 sep. 2013

Er du vikar ved et vikarbureau, skal du være opmærksom på, at dine rettigheder er blevet forbedret med nye regler fra 1. juli 2013. Som vikar har du fx ret til aflønning, ferie og andre kollektive goder svarende til, hvad der som minimum gælder for de fastansatte medarbejdere, hvor du er vikar. Du har også ret til at vide, hvis der opstår en ledig stilling.

Læs videre

Danskere uden fagforening søger hjælp hos advokaten

11 jul. 2013

864.000 lønmodtagere har ikke et medlemskort til en fagforening, og det er 180.000 flere end i 1995. Mange af dem bruger i stedet egen rådgiver, når der opstår tvister med arbejdsgiveren.

Læs videre

Vikarer får flere og bedre rettigheder

26 jun. 2013

Bruger din virksomhed vikarer fra et vikarbureau, skal du være opmærksom på nye regler fra 1. juli 2013. Vikarerne får fx ret til aflønning, ferie og andre kollektive goder svarende til, hvad der som minimum gælder for dine fastansatte medarbejdere. Du får også pligt til at informere en vikar, hvis du har en ledig stilling.

Læs videre

Nyhedsbrev

Vil du have gode råd om juridiske emner, der har betydning for din hverdag? Så tilmeld dig vores nyhedsbreve.

Advodan Holbæk

ADVODAN Holbæk er et af regionens største advokatfirmaer, og vi rådgiver virksomheder og private på hele Vestsjælland. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

Nyhedsbrev

Vil du have gode råd om juridiske emner, der har betydning for din hverdag? Så tilmeld dig vores nyhedsbreve.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

modtag advodan nyt
med posten

TILMELD DIG HER
Læs bladet

32 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Få gode råd om jura. Klik her
Gør som over 7.000 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.