Tvungen ferie mellem jul og nytår skal varsles nu

Hvis din virksomhed holder lukket mellem jul og nytår, skal du huske at varsle dette over for dine ansatte senest en måned før ferien begynder. Overholder du ikke fristen - eller har du ikke sørget for, at dine ansatte har gemt ferie nok – kan du komme til at betale løn, selvom de holder fri.

Læs videre

Nye regler om børnebidrag: Forældre med høj indkomst slipper billigere

Den 1. juli 2014 trådte nye regler i kraft for fastsættelse af børnebidrag, hvis forældre er uenige og spørger Statsforvaltningen til råds. Nu bliver beløbet fastsat udelukkende ud fra bidragsyderens indtægt. Grænsen for, hvornår bidraget kan forhøjes, er også blevet flyttet.

Læs videre

Vikarer har fået flere og bedre rettigheder

Er du vikar ved et vikarbureau, skal du være opmærksom på, at dine rettigheder er blevet forbedret med nye regler fra 1. juli 2013. Som vikar har du fx ret til aflønning, ferie og andre kollektive goder svarende til, hvad der som minimum gælder for de fastansatte medarbejdere, hvor du er vikar. Du har også ret til at vide, hvis der opstår en ledig stilling.

Læs videre

Nyhedsbrev

Vil du have gode råd om juridiske emner, der har betydning for din hverdag? Så tilmeld dig vores nyhedsbreve.

Advodan Holbæk

ADVODAN Holbæk er et af regionens største advokatfirmaer, og vi rådgiver virksomheder og private på hele Vestsjælland. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

Nyhedsbrev

Vil du have gode råd om juridiske emner, der har betydning for din hverdag? Så tilmeld dig vores nyhedsbreve.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

modtag advodan nyt
med posten

TILMELD DIG HER
Læs bladet

31 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

GØR SOM 7.971 ANDRE. SE MERE HER
Gør som over 7.971 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.