advodan Horsens RING 75 62 16 44

se kort

advodan Horsens RING 75 62 16 44

Advodan Horsens

ADVODAN Horsens et lokalforankret advokatfirma. Vi rådgiver virksomheder og private, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 180 jurister. Vi kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Få mest muligt ud af din arv

Hvem skal arve dig? Og hvor meget er der egentlig tilbage af arven til dine efterladte, når staten først har taget sin del? Den problematik kunne mange danskere have fordel af at forholde sig til i tide, mener advokat Jørgen Merrild Bie fra ADVODAN i Horsens.

Læs videre

Håndværkerfradrag er også for lejere

Regeringen har genindført håndværkerfradraget, så det gælder i hele 2015. Det betyder, at du kan få fradrag for håndværkerudgifter på op til 15.000 kroner med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2015 og frem til 31. december 2015. Reglerne gælder både boligejere og lejere.

Læs videre

ADVODAN Horsens fusionerer med Advokatgruppen ved årsskiftet

Advokaterne Jørgen Merrild Bie, Søren Merrild Bie, Nicolai Brommann Carøe og Claus Winther Jensen vil indtil årsskiftet fortsat drive deres virksomhed som ADVODAN Horsens, hvorefter de bliver partnere i det nye Advokatgruppen.

Læs videre

15 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 8.719 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 8.719 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.