advodan Horsens RING 75 62 16 44

se kort

advodan Horsens RING 75 62 16 44

Advodan Horsens

ADVODAN Horsens et lokalforankret advokatfirma. Vi rådgiver virksomheder og private, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 180 jurister. Vi kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Derfor skal din virksomhed have en e-mailpolitik

Som arbejdsgiver har du lov til at læse dine medarbejderes e-mails, hvis du har en saglig grund. Men du skal sørge for at informere om det på forhånd, ellers risikerer du at overtræde persondataloven.

Læs videre

Uvidenhed om arv skaber problemer

Det er altid vigtigt at gøre sig klart, hvad der sker med formuen den dag vi dør og endnu vigtigere, hvis familien har eller får sygdom ind på livet - Alzheimerforeningen og ADVODAN inviterer derfor til et opklarende infomøde.

Læs videre

Må arbejdsgiveren læse sine ansattes e-mails?

”Ja”, var svaret i en netop afsagt Højesteretsdom. Dommen fastslår, at arbejdsgiveren har lov til at læse de ansattes e-mails, såfremt virksomheden forinden har informeret de ansatte om, at virksomheden kan læse disse.

Læs videre

16 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 8.337 ANDRE. SE MERE HER
Gør som over 8.337 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.