Advodan Horsens

ADVODAN Horsens et lokalforankret advokatfirma. Vi rådgiver virksomheder og private, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 180 jurister. Vi kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

modtag advodan nyt
med posten

TILMELD DIG HER
Læs bladet

En gavmild kæreste kan udløse skattesmæk ved boligkøb

Kærestepar med fælles bolig risikerer en ekstra regning fra SKAT, hvis den ene skyder flere penge ind i en bolig end den anden. Det kan nemlig betegnes som en gave, og så skal der betales gaveafgift, siger SKAT. Løsningen er i stedet at oprette et lån og skrive det ind i en samejeoverenskomst.

Læs videre

Selvstændige skal passe på pensionsfælde ved skilsmisse

Er du selvstændig erhvervsdrivende, bør du tage stilling til, hvad der skal ske med din pension, hvis du skal skilles. Der er nemlig ikke nogen retspraksis, der giver svar på, om du selv beholder din pension, eller om den skal deles med din ægtefælle. Lav en aftale om pensionen, mens I stadig er gift, lyder rådet.

Læs videre

Selvstændige erhvervsdrivende skal passe på pensionsfælde ved skilsmisse

Pensionen holdes ikke altid uden for delingen ved separation/skilsmisse – slet ikke hvis man er selvstændig erhvervsdrivende.

Læs videre

12 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

GØR SOM 7.966 ANDRE. SE MERE HER
Gør som over 7.966 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.