Advodan Køge

ADVODAN Køge A/S er et lokalforankret advokataktieselskab. Vi rådgiver virksomheder og private, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 180 jurister. Vi kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

 

 

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

modtag advodan nyt
med posten

TILMELD DIG HER
Læs bladet

Ansøgning til Tove Larsens Mindelegat

Advokat Claes Lagerbon Jensen administrerer mindefonden efter Tove Larsen, som hvert år uddeler et antal legater. Legaterne har til formål at yde støtte til enkeltpersoner, foreninger eller organisationer på Sjælland, der især tilgodeser syge børn og ældre. Legaterne skal anvendes til gode oplevelser, ture o.lign. Tove Larsens Mindelegat vil ultimo maj måned 2015 blive uddelt til et antal ansøgere.

Læs videre

Køge Svømmeklub afholder sponsorstævne

Køge Svømmeklub afholder lørdag den 7. marts 2015 sponsorstævne i Herfølge Svømmehal.

Læs videre

Har du brug for et testamente?

Et testamente handler tit om at sikre, at dine efterladte vil kunne leve fornuftigt videre, når du dør. Udover sorgen kan det nemt ende med økonomiske problemer for de efterladte, hvis du IKKE skriver et testamente. Faktisk regner man med, at 15.000 danskeres formue hvert år går til andre personer, end den afdøde forestillede sig. Der er typisk forskellige årsager til at oprette testamente, alt efter om man er gift, papirløst samlevende eller enlig.

Læs videre

27 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

GØR SOM 8.080 ANDRE. SE MERE HER
Gør som over 8.080 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.