Advodan Køge

ADVODAN Køge A/S er et lokalforankret advokataktieselskab. Vi rådgiver virksomheder og private, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 180 jurister. Vi kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

 

 

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

modtag advodan nyt
med posten

TILMELD DIG HER
Læs bladet

Har du brug for et testamente?

Et testamente handler tit om at sikre, at dine efterladte vil kunne leve fornuftigt videre, når du dør. Udover sorgen kan det nemt ende med økonomiske problemer for de efterladte, hvis du IKKE skriver et testamente. Faktisk regner man med, at 15.000 danskeres formue hvert år går til andre personer, end den afdøde forestillede sig. Der er typisk forskellige årsager til at oprette testamente, alt efter om man er gift, papirløst samlevende eller enlig.

Læs videre

Online markedsføring: 5 steder du skal træde ekstra varsomt

Markedsføring har gennem de senere år skiftet karakter. Udviklingen er gået fra ren reklame til kommerciel kommunikation, hvor samspillet med forbrugerne er steget eksplosivt. Det efterlader nogle gråzoner, hvor du skal være ekstra opmærksom.

Læs videre

Mette Hoeck, advokat

Fredag den 15. august 2014 blev Mette Hoeck færdig som advokatfuldmægtig og kan nu kalde sig advokat.

Læs videre

26 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

GØR SOM 7.993 ANDRE. SE MERE HER
Gør som over 7.993 andre

Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbreve og få gode råd om jura, der kan gøre din hverdag nemmere.