advodan Maribo RING 46 14 59 00

se kort

Kundeoplysninger

advodan Maribo RING 46 14 59 00

Kundeoplysninger

Advodan Maribo

ADVODAN Maribo er en del af ADVODAN Lolland-Falster. Vi rådgiver virksomheder og private på hele Lolland-Falster, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 160 jurister. Vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dine udfordringer.

160118 Kodeks Logo Rgb Blaa

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

Ny planlov letter muligheden for at bo i sommerhus året rundt

Den 9. juni indgik et flertal i Folketinget en aftale om revision af planloven. Det betyder blandt andet nye regler for, hvor længe pensionister skal eje et sommerhus, før de må benytte det som helårsbolig.

Læs videre

Ny dom: Kompensationsbeløb kan opkræves på alle forfaldne fakturaer

En ny dom fra Landsretten slår fast, at kompensationsbeløbet, som skal dække kreditorers inddrivelsesomkostninger ved forsinket betaling, kan pålægges alle forfaldne fakturaer. Det gælder også, selvom fakturaerne bliver indgivet under ét betalingspåkrav til fogedretten og overdraget til inkasso samtidigt.

Læs videre

Vil du udleje dit sommerhus? Sådan er reglerne

Overvejer du at tjene lidt ekstra på at leje sommerhuset ud? Så læs med her og bliv klogere på, hvordan reglerne er i forhold til skat, forsikring og tilladelser.

Læs videre

29 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 10.659 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 10.659 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.