advodan Nakskov RING 46 14 59 00

se kort

advodan Nakskov RING 46 14 59 00

Advodan Nakskov

ADVODAN Nakskov er en del af ADVODAN Lolland-Falster. Vi rådgiver virksomheder og private på hele Lolland-Falster, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 160 jurister. Vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dine udfordringer.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Ny dom: Kompensationsbeløb kan opkræves på alle forfaldne fakturaer

En ny dom fra Landsretten slår fast, at kompensationsbeløbet, som skal dække kreditorers inddrivelsesomkostninger ved forsinket betaling, kan pålægges alle forfaldne fakturaer. Det gælder også, selvom fakturaerne bliver indgivet under ét betalingspåkrav til fogedretten og overdraget til inkasso samtidigt.

Læs videre

Vil du udleje dit sommerhus? Sådan er reglerne

Overvejer du at tjene lidt ekstra på at leje sommerhuset ud? Så læs med her og bliv klogere på, hvordan reglerne er i forhold til skat, forsikring og tilladelser.

Læs videre

Det betaler sig at tage HR-opgaver alvorligt

Sløser du med de HR-relaterede opgaver i din virksomhed, risikerer du dyre og opslidende tvister. Satser du i stedet på forebyggelse og professionel sparring, er du godt på vej.

Læs videre

30 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 9.654 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 9.654 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.