advodan Nykøbing Falster RING 46 14 59 00

se kort

advodan Nykøbing Falster RING 46 14 59 00

Advodan Nykøbing Falster

ADVODAN Nykøbing Falster er en del af ADVODAN Lolland-Falster. Vi rådgiver virksomheder og private på hele Lolland-Falster, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 160 jurister. Vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dine udfordringer.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Må du bruge mail og facebook til inkasso?

Når din virksomhed skal sende rykkere, eller du vil tjekke skyldneres økonomi, er det nemt og hurtigt at bruge mail eller sociale medier. Men det kan stride mod persondataloven. ADVODAN-advokat Simon Mortensen giver dig her tre konkrete anbefalinger, når jeres inkassorutiner går online.

Læs videre

Sådan minimerer du risici i din virksomhed

Der er nok at bekymre sig om, når man er virksomhedsejer, og har du ikke styr på din risikominimering, så koster det på et eller andet tidspunkt. Læs ADVODANs gode råd og kom på forkant med et Juratjek Erhverv.

Læs videre

Undgå konflikter om fartbøder i firmabilen

En ændring i færdselsloven betyder, at du som arbejdsgiver fremadrettet hænger på bøden, hvis dine ansatte kører for stærkt i firmaets bil. Derfor bør du tage en snak med dine medarbejdere om fartkultur i virksomheden og samtidig forberede medarbejderne på, at eventuelle bøder kan trækkes i lønnen.

Læs videre

29 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 9.068 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 9.068 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.