advodan Nykøbing Falster RING 46 14 59 00

se kort

Kundeoplysninger

advodan Nykøbing Falster RING 46 14 59 00

Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

ADVODAN Nykøbing Falster er en del af ADVODAN Lolland-Falster. Vi rådgiver virksomheder og private på hele Lolland-Falster, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 160 jurister. Vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dine udfordringer.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

Maskinforretning: Ny ejendom var en del af strategien

Maskinforretningen Karl Mertz A/S købte i sensommeren 2015 en ny erhvervsejendom i Rønnede på Sydsjælland. Købet understøtter strategien om at udvide virksomhedens markedsområde.

Læs videre

Ny dom: Kompensationsbeløb kan opkræves på alle forfaldne fakturaer

En ny dom fra Landsretten slår fast, at kompensationsbeløbet, som skal dække kreditorers inddrivelsesomkostninger ved forsinket betaling, kan pålægges alle forfaldne fakturaer. Det gælder også, selvom fakturaerne bliver indgivet under ét betalingspåkrav til fogedretten og overdraget til inkasso samtidigt.

Læs videre

Det betaler sig at tage HR-opgaver alvorligt

Sløser du med de HR-relaterede opgaver i din virksomhed, risikerer du dyre og opslidende tvister. Satser du i stedet på forebyggelse og professionel sparring, er du godt på vej.

Læs videre

29 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 10.881 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 10.881 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.