advodan Sekretariatet RING 46 14 60 00

se kort

advodan Sekretariatet RING 46 14 60 00

Advodan Sekretariatet

Kædens sekretariat på Havnegade i Aarhus arbejder bl.a. med fælles markedsføring, videndeling, forretningsudvikling, kommunikation, IT-rådgivning og økonomi.

Kontakt sekretariatet, hvis du har generelle spørgsmål til kæden.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

Persondataloven er relevant for alle virksomheder

Måske har du bemærket, at der bliver skrevet mere og mere om persondataloven i medierne? Interessen bunder blandt andet i, at reglerne er ukendte for mange. Derudover er EU på vej med en ny forordning, som varsler massive bøder til de virksomheder, der ikke har styr på deres håndtering og opbevaring af persondata. Læs mere i det seneste ADVODAN nyt.

Læs videre

ADVODAN er det mest kendte advokatbrand blandt smv'er

Ny kendskabsanalyse af ADVODAN viser, at kæden er det mest kendte advokatbrand i Danmark blandt små og mellemstore virksomheder. Undersøgelsen er foretaget blandt 505 små og mellemstore virksomheder og gennemført i december 2012 af Epinion. I analysen er kendskabet blevet målt "hjulpet". Det betyder, at virksomhederne er blevet spurgt, hvilke af en lang række advokatfirmaer, de har hørt om. Her ligger ADVODANs kendskabsgrad på 81 % efterfulgt af to andre kendte advokatbrands på henholdsvis 74 % og 54 %.

Læs videre

9 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 10.924 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 10.924 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.