advodan Thisted RING 97 92 28 88

se kort

advodan Thisted RING 97 92 28 88

ADVODAN Thisted

ADVODAN Thisted er et lokalforankret advokatfirma. Vi rådgiver virksomheder og private i hele Nordvestjylland, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 140 jurister. Vi kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

ADVODAN NYT

ADVODAN Nyt er vores gratis kundemagasin, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder

tilmeld dig Modtag magasinet gratis med posten

Guide til udlejer: Sådan takler du de nye lejeregler

Er du udlejer, og er du også i tvivl om, hvordan du overholder de nye krav til korrekt ind- og fraflytningssyn? Har du ikke helt overblik over, hvad ind- og fraflytningsrapporterne skal indeholde? Og hvordan er det nu med lejekontrakten og de nye regler? Få svarene her.

Læs videre

6 vigtige spørgsmål når du planlægger et glidende generationsskifte

Der er både fordele og faldgruber, når et glidende generationsskifte sættes i gang i en virksomhed. Hvis en række svære spørgsmål ikke bliver drøftet ordentligt igennem fra starten, risikerer man, at det hæmmer udviklingen og koster på bundlinjen.

Læs videre

SMV’er er ikke klar, når ejeren skal skiftes ud

Nye tal viser, at små og mellemstore virksomheder ikke er godt nok rustet, når der sker ændringer i ejerstrukturen. Det er en skam, da det i sidste ende kan tage livet af ellers sunde virksomheder.

Læs videre

16 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 9.636 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 9.636 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.