Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Fremtidsfuldmagt, testamente og værgemål - Frederikshavn

Advodanaalborg Aegtepagt

Team Demens hos Frederikshavn Kommune inviterer til et spændende møde om Fremtidsfuldmagter, testamente og værgemål i Frederikshavn.

Mange danskere får sig en slem overraskelse, når deres partner dør, og der ikke er oprettet et testamente. For er man ikke gift, så arver man ikke efter hinanden. Det kan også komme som en ubehagelig overraskelse, hvis deres partner pludselig ikke er i stand til at tage vare på sine økonomiske og personlige forhold. Begge forhold kan resultere i store familiemæssige stridigheder og udfordringer, hvis ikke man i tide tager stilling til disse ting. 

Vi gennemgår, hvorfor det er vigtigt at oprette et testamente, hvor meget du kan disponere over og hvilke former for testamenter der findes. Vi gennemgår også fremtidsfuldmagter, hvornår den træder i kraft og hvilke fordele, der er ved det.

Derudover vil vi have fokus på værgemål, og hvilken betydning det har at have en værge. I den forbindelse vil vi lægge særlig vægt på det at flytte fra eget hjem til en plejebolig, eller flytte fra en plejebolig til en anden plejebolig, og hvad man skal være opmærksom på i den proces.
Har du spørgsmål til din konkrete situation, er der selvfølgelig mulighed for at stille det.

Udover foredraget har du også mulighed for at orientere dig om Frederikshavn Kommunes tilbud til mennesker med demens og deres pårørende.

Arrangementet finder sted tirsdag den 22. januar 2019, kl. 19.00 til 21.00 i Ingeborghus, Ingeborgvej 1, 9900 Frederikshavn.

 

Derudover tilbyder Ingeborghus en let anretning til 50 kr pr kuvert, ligesom der er mulighed for at se Ingeborghus’ faciliteter. Dette finder sted inden foredraget fra kl. 17.30.

Pris

Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendigt.

Oplægsholdere

Advokat Vibeke Andersen og advokat Per Nielsen fra ADVODAN Aalborg, som vil fortælle om fremtidsfuldmagter, testamente og værgemål.

Under pausen er der derudover mulighed for at møde:

  • Medarbejdere fra Team Demens, som består af både terapeuter og demenskoordinatorer
  • Medarbejdere fra det tværkommunale projekt Rådgivnings- og aktivitetscenter Vendsyssel (RAV)
  • Frederikshavns lokale repræsentant fra Alzheimersforeningen, Tove Jensen
  • Medarbejdere fra aktivitets- og træningscenter for mennesker med demens Ingeborghus
  • Medarbejdere fra aktivitets- og træningscenter for mennesker med demens i Skagen
  • Medarbejdere fra aktivitets- og træningscenter for mennesker med demens i Sæby

Tilmelding

Der er tilmelding på 98 45 58 22 hvis du ønsker at spise (tilmelding senest fredag den 18. januar) og ellers er der ingen tilmelding og deltagelse er gratis. Vi glæder os til at se dig

Vi glæder os til at se jer!

22 jan
Klokken 19.00-21.00
  • Ingeborghus
  • Ingeborgvej 1
  • DK-9900 Frederikshavn
print
Du er her
GØR SOM 12.362 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.362 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.