Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Åbent hus om arv og testamente

Advodanaalborg Aegtepagt

Hvis du har set tv-serien ”Arvingerne” eller dokumentaren ”Når arven splitter os”, er du klar over, hvor vigtigt det er at få klarhed over, hvad der sker, når du dør. Der kan nemlig ske mange begivenheder i livet, som har betydning for, om et eksisterende testamente fordeler arven på den måde, det var tiltænkt fra starten.

Mange danskere får sig en slem overraskelse, når deres forældre eller partner dør og der ikke er oprettet et testamente. Med et testamente kan I selv bestemme, hvordan jeres arv skal fordeles. Og når I afstemmer forventninger med familien på forhånd, er der langt mindre risiko for, at der opstår stridigheder bagefter.


Åbent hus

I den forbindelse holder vi åbent hus onsdag den 18. januar kl. 9.00-16.30 om arv og testamente. Har du allerede et testamente eller en ægtepagt, som du gerne vil have tjekket, kigger vi gerne på det. Vi giver også gerne personlig rådgivning i forbindelse med din arvesituation.

Du kan også få inspiration ved at se videoguides og læse mere på www.advodan.dk/arv

Tilmelding er ikke nødvendigt!

________________________________________________________________________

HUSK - vi afholder informationsmøde den 18. september kl. 17.00. Læs mere i menuen til venstre.

19 sep
Klokken 9.00-16.30
  • ADVODAN Aalborg
  • Mølleå 1, 1. sal
  • DK-9000 Aalborg
print
Du er her
GØR SOM 12.210 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.210 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.