Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Har du styr på reglerne i persondatalovgivningen?

I maj 2018 trådte den nye persondataforordning i kraft, som stiller store krav til både små og store virksomheders håndtering af persondata, og som kan få økonomiske konsekvenser, hvis ikke reglerne bliver overholdt.

Med dette oplæg kan du få afklaret, om din virksomhed overholder de nye regler i persondatalovgivningen, eller hvad der skal ske for, at du når i mål.

Vi vil bl.a. se nærmere på krav til dokumentation, hvordan I opfylder oplysningsforpligtelsen overfor de registrerede og hvilke krav, der ellers stilles til en virksomhed. Derudover vil vi komme med gode råd til hvordan, man kan implementere ændringerne i virksomheden.

 

Oplægget er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig ved tilmeldingsformularen eller ved at kontakte os på madi@advodan.dk / 9631 3300 - senest 18. november 2018.

21 nov
Klokken Kl. 15.00
  • ADVODAN Aalborg
  • Mølleå 1, 1. sal, tv
  • DK-9000 Aalborg
print
TILMELDING TIL ARRANGEMENTET
Pladser i alt: 40
Når du udfylder formularen og klikker ”Tilmeld arrangement”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.
Du er her
GØR SOM 12.274 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.274 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.