Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Informationsmøde om Arv og Testamente

Hvis du har set tv-serien ”Arvingerne” eller dokumentaren ”Når arven splitter os”, er du klar over, hvor vigtigt det er at få klarhed over, hvad der sker, når du dør. Der kan nemlig ske mange begivenheder i livet, som har betydning for, om et eksisterende testamente fordeler arven på den måde, det var tiltænkt fra starten.

Mange danskere får sig en slem overraskelse, når deres partner dør og der ikke er oprettet et testamente. Med et testamente kan I selv bestemme, hvordan jeres arv skal fordeles. Og når I afstemmer forventninger med familien på forhånd, er der langt mindre risiko for, at der opstår stridigheder bagefter.

Derfor giver vi jer nu mulighed for at få styr på reglerne.

Informationsmøde

Kom til informationsmøde og hør om arvelovens regler. Vi gennemgår bl.a. hvorfor det er vigtigt at oprette et testamente, hvor meget du kan disponere over og hvilke former for testamenter der findes.
Informationsmødet finder sted tirsdag den 18. september 2018 kl. 17.00-19.00 hos ADVODAN Aalborg.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendigt. Der er begrænset antal pladser, så det er først-til-mølle princippet.
I kan tilmelde jer via tilmeldingsskemaet forneden eller ved at kontakte Lene Huus på lehu@advodan.dk / 9631 3300.

Advodan Aalborg _parpågynge          Advodan Aalborg _samvær

Hvis du ikke har mulighed for at komme, afholder vi åbent hus den 19. september kl. 9.00-17.00 omkring arv og testamente.
Læs mere i menuen til venstre. 

18 sep
Klokken 17.00-19.00
  • ADVODAN Aalborg
  • Mølleå 1, 1. sal
  • DK-9000 Aalborg
print
TILMELDING TIL ARRANGEMENTET
Pladser i alt: 45
Når du udfylder formularen og klikker ”Tilmeld arrangement”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.
Du er her
GØR SOM 12.210 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.210 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.