Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Nye regler for persondata - WEBINAR

Vi afholder i samarbejde med DANA A-kasse for selvstændige et webinar om persondataforordningen.

 

Den nye persondataforordning er trådt i kraft og stiller store krav til dig som selvstændig og din virksomhed. Til dette webinar kan du finde ud af, om din virksomhed overholder reglerne i persondatalovgivningen og hvilke konsekvenser der kan være i udsigt, hvis ikke reglerne overholdes.

Webinaret forgår foran din egen computer

TIRSDAG DEN 18. SEPTEMBER 2018 KL. 11.00-12.00

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig arrangementet på DANAs hjemmeside, hvor du også kan læse mere om underviseren: WEBINAR - Nye regler for perondata

18 sep
Klokken 11.00-12.00
  • ADVODAN Aalborg
  • Mølleå 1, 1. sal
  • DK-9000 Aalborg
print
Du er her
GØR SOM 12.210 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.210 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.