Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Bestyrelsesadvokat

Jura i forretning kan ikke undgås og derfor vil et bestyrelsesmedlem med juridiske briller på skabe stor værdi. Ved at vælge en advokat fra ADVODAN Aalborg, får du en stærkere bestyrelse.

Det er ikke noget nyt, at der sidder en eller flere advokater med i bestyrelsen – og det er med god grund. Med en advokat i bestyrelsen får du en rådgiver, der har det juridiske overblik og kan bidrage til ledelseskraft.

De fleste af vores advokater hos ADVODAN Aalborg har gennem mange år siddet med i bestyrelser mens nogle først lige er begyndt. Men ens for alle vores advokater er, at de er gode til at skabe værdi for bestyrelsen, idet de har et stort forretningsmæssigt indsigt, de har overblik og de kan hjælpe med risikostyring.

Du kan ikke undgå jura når du driver en forretning og derfor er det en god ide, at have en advokat med i bestyrelsen. Udover at en advokat fra ADVODAN Aalborg en god rådgiver i bestyrelsen, har vores advokater også et stort netværk af andre advokater, som alle er specialister inden for forskellige områder. Vores advokater hjælper hinanden og det vil gavne din bestyrelse i specifikke situationer.

ADVODAN har udviklet 3 forskellige bestyrelsespakker, der på forskellige niveau styrker din virksomhed og gør den mere professionel. På den måde har du mulighed for at prøve hvilken positiv effekt det har, at have en advokat med i din bestyrelse - også uden det koster det store. Er du interesseret i at høre mere om vores 3 bestyrelsespakker, så kontakt vores advokatfirma på 9631 3300.


Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan styrke din bestyrelse, så ring til os på 9631 3300.

GØR SOM 12.735 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.735 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.