Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Erhvervslejeret

Ved en aftale om erhvervsleje, skal der udarbejdes en lejekontrakt, som tilgodeser både udlejeren og lejeren og som samtidig overholder lejelovens regler – og det kan ADVODAN Aalborg hjælpe dig med.

Som lejer er det vigtigt, at du læse lejekontrakten grundig igennem før du underskriver, så du allerede fra starten af tager stilling til, om kravene er rimlige. Vores advokatfirma hjælper dig gerne med at læse kontrakten igennem og sikre at alle forhold er retsmæssige korrekte.

Erhvervslejeforhold kan skabe mange konflikter mellem udlejer og lejer. Ofte omhandler disse konflikter huslejen, misvedligeholdelse, nabostøj og manglende betaling. For at mindske risikoen for konflikter, er det første skridt på vejen en fyldestgørende lejekontrakt, der tilgodeser både lejer og udlejer. ADVODAN Aalborg hjælper med forhandling samt udarbejdelsen af erhvervslejekontrakter og sikre, at der bliver taget højde for alle rettigheder og forpligtelser.

Skulle der opstå konflikter mellem lejer og udlejer, har vi hos ADVODAN Aalborg stor erfaring med erhvervslejeretslige sager og forsøger først og fremmeste at nå frem til en forligsmæssig løsning. Lykkes det ikke, er vi en stærk medspiller at have med i retten, grundet vores mange års erfaring med sager om erhvervslejeret.

Du er altid velkommen til at kontakte vores advokatfirma med spørgsmål, hvad enten du er lejer eller udlejer.

Kontakt ADVODAN Aalborg på 9631 3300 eller send os en mail til aalborg@advodan.dk.

GØR SOM 12.735 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.735 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.