Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Allan Højbak
Advokat, Partner, Højesteret

Jeg er advokat hos ADVODAN Aalborg A/S og har været partner siden 2001. Jeg blev uddannet advokat i 2000 og har opnået møderet for Landsret og Højesteret.

Mine faglige hovedområder er almen rådgivning af erhvervsdrivende inden for erhvervs- og selskabsret, virksomhedsoverdragelser, generationsskifte, entrepriseret, skatteret, m.fl., samt førelse af voldgiftssager og retssager. Jeg har oparbejdet en betydelig erfaring indenfor disse sagstyper, og har et løbende samarbejde med en række SMV´er om juridisk assistance.

Jeg har en fortid som juridisk sagsbehandler i Landsskatteretten i København og har således tillige stor erfaring med førelse af skattesager ved såvel de administrative klagesystemer som domstolene.

Jeg er medlem af Aalborg City Rotary, hvor vi bl.a. arbejder med velgørenhed og hvor vi især forsøger at støtte organisationer, der hjælpe børn og unge i det nordjyske.

Jeg stammer fra THY-området og befinder mig derfor godt i det nordjyske. Jeg bruger min fritid på ferier og oplevelser med min familie. Herudover forsøger jeg at forbedre formen ved løbe-træning og golf. 

Hvis du har spørgsmål til erhvervs- og selskabsret, generationsskifte eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte mig hos ADVODAN Aalborg på 9631 3310.

Specialer
GØR SOM 12.474 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.474 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.