Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Vibeke Andersen
Advokat, Landsret

Jeg er advokat hos ADVODAN Aalborg og beskæftiger mig hovedsagelig med rådgivning inden for familie- og arveret, forsikrings- og erstatningsret samt arbejds- og ansættelsesret.

Jeg har opbygget en solid erfaring inden for familieret og rådgiver om de fleste familieretlige sager - herunder separation, skilsmisse, forældremyndighedssager samt tvangsanbringelsessager. Derudover har jeg gennem hele mit virke ydet rådgivning om familiens økonomiske forhold og behov gennem oprettelse af ægtepagter og testamenter.

På det arveretlige område beskæftiger jeg mig med oprettelse af testamenter og dødsbobehandling og yder en professionel rådgivning i forbindelse med dette.

Jeg har gennem flere år arbejdet med forsikrings- og erstatningsret, herunder især personskadeserstatningssager som et af mine hovedområder. Jeg arbejder med arbejds- og ansættelsesret og rådgiver virksomheder samt private i at sikre, at arbejdsforholdene er i orden.  

Jeg er medlem af Familieretsadvokaterne og ADVODANs Ansættelsesretlige udvalg. Jeg rådgiver i Advokaternes retshjælp, ligesom jeg rådgiver Maryfonden, Mødrehjælpen samt Aalborg Kommunes ”Hånd om Barnet”.

I min fritid tager jeg gerne en løbetur eller cykeltur i det fri, men nyder også at slappe af til en god bog. Derudover elsker jeg en god middag og nyder gerne et glas GT i venners lag. 

Hvis du har spørgsmål til familieret, ansættelsesret eller andet, så ring gerne til mig hos ADVODAN Aalborg på 9631 3308.

GØR SOM 12.479 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.479 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.