Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Tvangsfjernelse

Hos ADVODAN Aalborg har vi specialiseret os i rådgivning om tvangsanbringelse og tvangsfjernelse af børn og unge. Vi har derfor stor forståelse for den vanskelige situation og har støttet mange forældre og børn i sager om tvangsanbringelse og tvangsfjernelse.

Hvis kommunen vil tvangsfjerne dit barn, har du krav på gratis advokatbistand - også når en tvangsanbringelse skal genbehandles. Som advokat for dig, er vi med dig hele vejen gennem systemet og sikre, at du og dit barn får en korrekt og ordentlig behandling. Børn/unge over 12 år har også ret til selv at få gratis advokathjælp, så deres mening også kommer frem i sagen.

Der er mange krav til kommunens sagsbehandling i disse sager og det betyder også, at der ofte opstår fejl i sagerne. Vi gennemgår juraen i din sag og sikre at sagsbehandlingen er i orden fra kommunens side af. Vi deltager ved møder i Børne- og ungeudvalget og såfremt det er nødvendigt også under en eventuel klage til Ankestyrelsen og domstolene.

En svær situation med mange spørgsmål

At risikere at dit barn bliver tvangsanbragt eller være barnet der risikere at blive tvangsanbragt er en utrolig svær situation at stå i. Der vil helt naturligt være hundredevis af spørgsmål – spørgsmål som vi gerne svare på, så du får mere klarhed omkring situationen.

Som forælderen
Står du i den svære situation, at kommunen overvejer eller allerede har indstillet til, at dit barn skal tvangsanbringes, har du helt sikkert mange spørgsmål. Det kan f.eks. være:

 • Hvad betyder det, at mit barn tvangsanbringes?
 • Hvad er mine rettigheder?
 • Hvad er en frivillig anbringelse?
 • Hvor er anbringelsessteder?
 • Hvordan bliver samvær under anbringelsen?
 • Kan jeg få mit barn hjem igen og hvordan er den procedure?
 • Osv.

Som den unge
Er du barnet der er ved at blive tvangsanbragt eller ønsker du ikke at bo hjemme ved dine forældre mere, kan det i begge tilfælde være svært at stå alene, da man ikke ved hvad man skal gøre. Mange af de spørgsmål der kommer frem, vil vi hos ADVODAN Aalborg gerne hjælpe dig med at svare på. Det kan f.eks. være spørgsmål som:

 • Hvad har jeg ret til?
 • Hvor kan jeg komme hen og bo?
 • Hvornår ser jeg mine forældre hvis jeg ikke bor hjemme?
 • Kan jeg klage over afgørelserne?
 • Osv.

Ring til ADVODAN Aalborg og lad os hjælpe dig med at svare på alle dine spørgsmål.

Advodanaalborg Familieadvokatstrand        Advodanaalborg Tvangsfjernelse

Vi siger tingene som de er

Vi ligger stor vægt på ærlighed. Vores rådgivning baserer sig derfor altid på en realistisk vurdering af din sag, og vi siger derfor tingene til dig, som de er. På den måde ved du, hvor du står i forhold til eksempelsvis en tvangsfjernelse eller en hjemgivelse. Det er den måde, vi bedst varetager dine interesser på.

På grund af de mange sager vi har ført, har vi et indgående kendskab til hvilke forhold, der er vigtig for din sag. Vi har ved flere retssager fået omgjort Børne- og ungeudvalget og Ankestyrelsens afgørelser og er derfor en stærk partner. Vi arbejder i teams og det sikrer, at du altid kan få kontakt til en erfaren advokat.


ADVODAN Aalborg dækker hele Nordjylland

Vi behandler sager i hele Nordjylland, herunder Aalborg Kommune, Rebild Kommune, Jammerbugt Kommune, Brønderslev Kommune, Frederikshavn Kommune, Hjørring Kommune, Vesthimmerland Kommune, Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune. Vi er desuden en del af en landsdækkende advokatkæde, så vi kan hjælpe dig med at finde en advokat i den øvrige del af landet, hvis det bliver nødvendigt.

Du er velkommen til at kontakte en af vores erfarne advokater i teamet og få en uforpligtende snak og vurdering af din sag. Du kan kontakte os på 9631 3300.

GØR SOM 12.735 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.735 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.