Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Birkerød
Ring 72 10 87 20

Søndervangen 47,
3460 Birkerød
Tlf: 72 10 87 20
birkerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Birkerød

Advodan Birkerød

Søndervangen 47,
3460 Birkerød
Tlf: 72 10 87 20
birkerod@advodan.dk

Kundeoplysninger

Menu

Din lokale advokat

Har du brug for en professionel advokat i Birkerød eller nærområdet, som har kendskab til netop dit nærområde? Så vælg ADVODAN Birkerød – vores advokat er født og opvokset i Birkerød.

 Rådgivning

ADVODAN Birkerød rådgiver både private og erhvervsdrivende.

Vi er klar til at hjælpe dig med kvalificeret juridisk rådgivning om netop din sag eller problemstilling. Vores tilgang er altid løsningsorienteret med øje for de juridiske, økonomiske og menneskelige faktorer, så vi opnår det optimale resultat for dig på baggrund af din retsstilling og ønsker.

Viden
Hos os får du en advokat med dybt kendskab til dét, der rører sig i dit nærområde.

Desuden kan der trækkes på ADVODAN’s landsdækkende netværk af 24 advokatkontorer og specialiserede advokater indenfor ethvert område. Dette er med til at sikre juridisk rådgivning i topklasse med lokalkendskab.

Første møde er altid gratis

Hos ADVODAN Birkerød er første møde gratis og uforpligtende. På den måde vi kan sammen drøfte din problemstilling og de juridiske udfordringer heri, uden at du skal bekymre dig om ”dyre” minutter.

 Vil du vide mere om juraen i din hverdag?

ADVODAN deler gerne sin viden med dig om juraen i erhvervslivet og privatlivet – også selvom du ikke er kunde hos os. Du kan læse vores mange artikler under nyhederpå www.advodan.dkog skrive dig op til nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Læs mere
Christian Petri
Christian Petri
Advokat
72 10 87 20
22 18 74 40
chpe@advodan.dk
Christina Skjoldager Olsen
Christina Skjoldager Olsen
Cand.jur.
72 10 87 20
22 18 74 47
chol@advodan.dk
Jonas Bøndergaard
Jonas Bøndergaard
Advokatfuldmægtig
22 18 74 49
jobg@advodan.dk
Nyheder
Nye gebyrregler for kreditkort: Fremover skal din virksomhed selv betale

Snart må du ikke længere opkræve et gebyr, når dine private kunder betaler med kreditkort. Reglerne står i den nye ”Lov om betalinger”, som træder i kraft den 1. januar 2018.

Læs nyhed
Det skal du overveje i forbindelse med generationsskifte

Generationsskifte er et sårbart emne for de fleste. Men hvis dine drømme for virksomheden skal bevares intakte, er det vigtigt, at du og din familie forholder jer til, hvordan, hvornår og til hvem et generationsskifte skal gennemføres.

Læs nyhed
GØR SOM 12.300 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.300 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.