PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Christian Lund Agerbæk

Advokat (H), Associeret partner

Christian Lund Agerbæk

Advokat (H), Associeret partner

Christian Lund Agerbæk

Advokat (H), Associeret partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

2020
Møderet for Højesteret
Møderet for Landsret
2023
Associeret partner

Om Christian

Jeg er advokat hos Advodan Aalborg, hvor jeg primært arbejder med fast ejendom (køb og salg, mangler, sager mod ejerskifteforsikringsselskaber), lejeret samt entrepriseret. Derudover arbejder jeg også med familieretslige sager så som skilsmisser og ægtepagter, og så fører jeg et stort antal retssager for både private og erhvervsdrivende.

Siden jeg fik min beskikkelse som advokat i 2010, har jeg arbejdet målrettet for at give mine klienter rådgivning på et højt juridisk niveau og på et sprog som er forståeligt. Den rette kommunikation er utrolig vigtig uanset hvilken type sag, der er tale om. Med den rette kommunikation kan unødige retssager undgås.

Er retssagen uundgåelig, har jeg stor erfaring i at føre retssager. Desuden har jeg møderet for byret, landsret og højesteret.

Jeg har siden 2010 boet i Aalborg, men kommer fra Brønderslev, hvor jeg igennem flere år har siddet i bestyrelsen for Brønderslev Handel. Senest er jeg indgået i bestyrelsen i kulturprojektet Fonden Fabrikken Brønderslev samt i fonden Brønderslev-Hallerne. Herudover har jeg undervist på iværksætterforløb i både Brønderslev og Jammerbugt Kommune, og er tidligere medlem af JCI Brønderslev.

 

Stort lokalkendskab

Forud for min ansættelse hos Advodan Aalborg, arbejdede jeg på et advokatkontor med afdelinger i Nørresundby, Aabybro og Brønderslev.  Jeg har derfor et indgående lokalkendskab til Brønderslev og opland, samt et godt kendskab til Aabybro og Nørresundby - ud over Aalborg naturligvis.

 

Privat

Min fritid bruger jeg primært sammen med min ægtefælle og tre børn. Når familielivet tillader det, deltager jeg gerne i forskellige netværk. Jeg går meget op i god mad – både at spise den samt at lave den. Om vinteren er jeg desuden en ivrig skientusiast. 

 

Hvis du har spørgsmål til fast ejendom, familieret eller andet, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 9631 3302 eller skriv til mig på chag@advodan.dk

Det siger mine klienter

Christian har formået at give mig ro i maven gennem hele vores forløb sammen. Jeg har altid kunne få svar på diverse spørgsmål, og han har handlet, når der var behov for dette. Derudover, var jeg imponeret over Christians samarbejde med sekretær Inge Henriksen og deres fælles indsats i min sag. Jeg vil bestemt anbefale Christian, hvis man ønsker en advokat, der er kompetent og kan give en ro i maven fra start til slut.
Rikke Privat klient

Det siger mine klienter

Da jeg skulle købe bolig, fik jeg kontakt til advokat Christian Lund Agerbæk. Christian er god til at forklare tingene i øjenhøjde og sørger for, at man er med hele vejen. Han er tydeligt meget begavet inden for sit felt, men formår at gøre møderne til behagelige samtaler i et forståeligt sprog.
Thomas Privat klient

Det siger mine klienter

I forbindelse med mit ønske om at oprette testamente og fremtidsfuldmagt fandt jeg Christian Lund Agerbæk. Christian er meget behagelig, og flink til at forklare tingene på en god og forståelig måde. Jeg anbefaler Christian, da jeg forventer, at andre vil have samme oplevelse.
Møller Privat klient