Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Administration af andelsboliger

Vi tilbyder driftsikker og kompetent ejendomsadministration, så foreningens bestyrelse kan fokusere på dens rolle som ledende organ for foreningen.

En god administrator er et "must" for enhver velfungerende andelsboligforening. Der skal være styr på den løbende drift og økonomi, regninger skal betales til tiden og bestyrelsen skal holdes orienteret.   

Når der sælges andelsboliger, har administrator desuden en væsentlig rolle i at sørge for, at der hurtigt kan leveres informative og korrekte informationer til ejendomsmæglere, banker, købere og køberrådgivere, så en potentiel handel ikke falder til jorden. 

Ud over den løbende administration og daglige kontakt med bestyrelse og beboere  står ADVODAN Glostrup København også klar til at være sparingspartner til overvejelser omkring f.eks. vedtægtsændringer, fremleje, bytte, eksklusion m.v.

Vi rådgiver om låneomlægning og optagelse af nye lån, tilbyder byggesagsadministration, rådgiver om entreprisekontrakter og ikke mindst hjælper med få etableret rammer for en langtidsplanlægning for boligforeningen i forhold til vedligeholdelsesplaner.

Vores kunder har fordel af, at der er advokater i virksomheden med specialistviden, da andelsboligområdet er under hastig udvikning med løbende lov- og praksisændringer, hvor det vigtigt at være ajourført med den nyeste viden. 

 

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.