Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup

Maiken Vilandt Shabtai
Boligrådgiver

Maiken Vilandt Shabtai kommer fra en baggrund som ejendomsmægler og blev i 2004 uddannet som valuar. Maiken kom til ADVODAN Glostrup i 2012 og efteruddanner sig løbende for at være på forkant med udviklingen på boligmarkedet.

Med sin mangeårige erfaring som både valuar og ejendomsmægler har Maiken et dybdegående kendskab til alle de juridiske og praktiske detaljer, der sikrer et trygt boligkøb.

Indsigt i begge sider af en ejendomshandel
Maikens karriere som både ejendomsmægler og valuar har sikret hende en særlig indsigt i, hvordan mæglersiden arbejder. Derfor er hun kendt for at være en stærk forhandler, der sikrer kunden fordelagtige priser og vilkår.

Udover at være på købers side i en forhandlingssituation, rådgiver Maiken om alle facetter ved en bolighandel, herunder køb af ejendom, andelsbolig, sommerhus eller grund. Her bistår hun blandt andet med udarbejdelse af købsaftaler, skøder, tinglysning og finansiering, m.m.

Endvidere beskæftiger Maiken sig med udarbejdelse af overdragelsesaftaler i familiehandler, eller i handler, hvor køber og sælger allerede har fundet hinanden og blot skal have det juridiske på plads.

Nærvær og øje for detaljen
Nærvær, indlevelsesevne og høj kvalitet er i fokus hos Maiken. Ved rådgivning om bolighandel gennemgår hun derfor altid hver sag ud fra en individuel løsning.

De juridiske aspekter og dokumenter i en bolighandel kan være ganske komplekse, og Maiken arbejder derfor dedikeret med gennemgang af alle detaljer fra A-Z, så kunderne kan føle sig trygge hele vejen igennem en handel. Af samme årsag foretrækker Maiken at være med helt fra starten i en købsproces - fra salgsopstilling til indflytning -  så alle vilkår i handlen er betryggende for køber.

Ærlighed, tillid og god etik vægtes højt i Maikens rådgivning, hvor hun opererer ud fra devisen om, at kunderne hellere må henvende sig én gang for meget, end én gang for lidt. Høj dedikation og professionalisme gennemsyrer herudover Maikens rådgivning, hvor hendes motto er: ”det skal være sjovt at gå på job, men det er ikke for sjov, at jeg er her”.

Oplysning og afslapning
Faglig udvikling vægtes højt hos Maiken, og hun er derfor med i fagudvalgsgruppen ”Fast Ejendom”, som er en del af ADVODAN kædens juridiske videndelingsfora. Med dyb indsigt og den nyste viden inden for bolighandlens mange aspekter, er Maiken derfor også en efterspurgt oplægsholder inden for området. Når Maiken ikke er på talerstolen eller rådgiver kommende boligejere, holder hun sig aktiv med fitness og golf.

 

"Kære Maiken
Endnu engang 1.000 tak for kampen - og for godt arbejde.

 

Vi havde naturligvis, som også tidligere antydet, ikke forventet, at arbejdet kunne holdes indenfor den økonomiske aftale. XXXX er MEGET FINT (og mindre end 'frygtet' - vi har ikke gode erfaringer med advokater - det har vi nu :-))) !). Penge just overført og på vej.

 

Så mange roser herfra og anbefalinger OG vi vender tilbage når vi har solgt vores hus (måske endda med hjælp hertil....) - helt sikkert NÅR vi selv skal købe.

 

Bedste Hilsner Kim og Helle"

 

 

"Jeg vil bare sige tusinde tak for alt din hjælp, alt har været upåklageligt, og vi har følt os trygge i dine hænder :-) " - Kirstine Larsen

"Vi er i hvert fald fuldt ud tilfredse med den hjælp og rådgivning du har ydet, så du skal have mange tak!" - Jimmi Flatov

” Tusind tak for hjælpen og den gode service, du har været formidabel igennem hele forløbet. Det vil vi helt klart huske til fremtiden” -  Julie Nielsen

” Tusind tak for din indsats som vi sætter stor pris på. Uden din hjælp var vi ikke nået i mål 😊 ” - Jan L. Østergaard

” Vi er rigtig glade og tilfredse med den rådgivning vi har fået, samt det arbejde der er blevet udført.” -Johan Mailand

”hej Maiken!
Tak for det og for virkelig fin håndtering af sagen. Vi ved hvor vi skal henvende os en anden god gang.” - Edit Laasholdt

” jeg vil derfor gerne takke for din hjælp i forbindelse med købet, Jeg føler mig yderst godt og meget kompetent behandlet. Tak for det.”  -  Gitte Jensen

 

” Hej Maiken

 Stort tak for hjælpen. Det var en meget professionel og effektiv proces. 

 Mvh Martin”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arbejdsområder
GØR SOM 12.611 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.611 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.