Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

ADVODAN Glostrup indtager København

For at styrke tilgængeligheden og kunne betjene endnu flere kunder med domicil eller bopæl midt i byen, udvider ADVODAN Glostrup med et kontor i København. Alle specialer er repræsenteret, så samtlige kunder kan få den hjælp og rådgivning, de har brug for.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel og øge tilgængeligheden for københavnske erhvervsvirksomheder og københavnerne udvider ADVODAN Glostrup med et kontor på Gl. Kongevej i centrum af København.

"Vi har længe rådgivet kunder i København, men ser en fordel i nu, at kunne være tættere på og tilbyde lokal og personlig rådgivning", fortæller advokat Rikke Frødstrup, der er specialist i familieret.

"Vi er glade for, at vi med vores 15 advokater kan bringe rådgivning om alt fra arv og skilsmisse til GDPR, virksomhedshandler og byggeri endnu tættere på vores kunder i København", siger erhvervsadvokat Henrik Bartels.

GØR SOM 12.691 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.691 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.