Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Konsolidering er vejen frem for SMV´er

Går du med tanker om opkøb eller fusion, er der en stor sandsynlighed for, at dine nærmeste konkurrenter også gør det.

En helt ny ADVODAN-undersøgelse viser, at mere end hver syvende lille eller mellemstore virksomhed inden for det seneste år har fået tilbud om at blive opkøbt eller overvejer selv at købe hele eller dele af en anden virksomhed. Det indikerer klart, at der er grøde i markedet for virksomhedshandler. Derfor bør du overveje, om det også er en mulig vej at gå for din virksomhed.

Står du over for store og vanskelige udfordringer i din virksomhed, kan et salg måske være din redning. Har du modsat brug for at blive større og positionere din virksomhed i markedet, er opkøb eller fusion en mulighed - især nu, hvor priserne på mange virksomheder er pressede.

Det er ingen hemmelighed, at de virksomheder, der går sammen, som oftest står stærkere end dem, der står alene. De umiddelbare gevinster er rationaliseringer og stordriftsfordele - og på den strategiske langbane kan det være et rigtig klogt træk at konsolidere sig.

På den anden side må du heller ikke underkende de farer, der ligger i at tage springet og udvide forretningen. Det kræver et grundigt forarbejde. Det kræver, at du får 100 procent styr på kontrakter og klausuler. Og det kræver, at du har en plan for fremtiden. ADVODANs erhvervsadvokater har stor erfaring med køb og salg af virksomhed, og vi står klar til at rådgive dig.

Advodan Nyt Grafik Dobbelt

Fakta

  • Undersøgelsen er gennemført i december 2012 af Epinion for ADVODAN.
  • Der er gennemført 500 interviews med ejere/ledere af små og mellemstore virksomheder fordelt med 100 i hver af landets regioner.
Poul Jost Jensen
VIL DU VIDE MERE?

Poul Jost Jensen

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.687 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.687 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.