Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
ADVODAN Sundhuset RING 76 28 20 10

se kort

Kundeoplysninger

ADVODAN Sundhuset RING 76 28 20 10

Kundeoplysninger

ADVODAN Sundhuset yder professionel rådgivning til private og erhvervslivet.

Vores rådgivning er baseret på specialisering og høj faglig kvalitet. Vi har altid fokus på at levere værdifulde og langtidssigtede løsninger gennem sparring og rådgivning i øjenhøjde.

Vi er i alt 17 medarbejdere fordelt på kontorerne i Hedensted og Horsens – heraf 5 jurister, som er specialiserede inden for et bredt juridisk område.

Som en del af den landsdækkende advokatkæde ADVODAN kan vi trække på erfaring og specialistviden fra flere end 300 medarbejdere fordelt på 23 kontorer.

Rådgivning til erhvervslivet
Sundhusets erhvervsadvokater har mange års erfaring med at rådgive alle typer af virksomheder, og vi har et meget bredt netværk i det lokale og regionale erhvervsliv. Vi fungerer ofte som virksomheders eksterne juridiske afdeling, men vi står også klar, hvis der er behov for ad hoc rådgivning.

Rådgivning til private
Vores dygtige advokater kan også rådgive om den jura, som er nødvendig, når der sker forandringer i privatlivet. Vi hjælper blandt andet med boligkøb, arv og testamente, personskadeerstatning, skilsmisse, dødsbobehandling osv.


ADVODAN Sundhusets afdeling i Hedensted har historie tilbage til 1974, hvor advokat Henrik Klougart blev ansat på det lokale advokatkontor. På baggrund af den mangeårige erfaring med praksis i Hedensted, har ADVODAN Sundhuset et indgående lokalkendskab til Hedensted Kommune og ikke mindst et bredt netværk, både inden for privat og erhverv.

Gratis e-bøger

Hent inspiration og få gode råd om jura i ADVODANs forskellige e-bøger til både virksomheder og private.

Erstatning efter fald på sneglat vej

Sneglatte veje øger risikoen for, at du som fodgænger eller cyklist glider og kommer slemt til skade. Derfor har alle grundejere pligt til at rydde vej og fortov foran deres ejendom for sne. Gør de ikke det, kan du som skadelidt have krav på erstatning.

Læs videre

Nye ADVODAN-kontorer i Horsens og Hedensted

Ved årsskiftet kunne ADVODAN byde velkommen til et nyt medlem i kædesamarbejdet. Det er advokaterne i Sundhuset, som har kontorer i Horsens og Hedensted. Advokat og indehaver Poul Erik Andersen har store forventninger til det nye samarbejde.

Læs videre

15 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 11.249 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 11.249 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.

* Din tilmelding afgives til ADVODAN A/S
– CVR nr.: 2979 5185