Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Helsingør
Ring 49 21 21 21

Strandgade 51,
3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Om ADVODAN Helsingør

Advodan Helsingør

Erik Matthiesen
Advokat, Partner, Højesteret

Som advokat har jeg specialiseret mig i retssagsbehandling, og fører sager for by-, lands- og højesteret, samt for Landsskatteretten og diverse klage- og ankenævn.

Særligt har jeg specialiseret mig i retssager indenfor lejeret, entrepriseret, ansættelsesret og strafferet. Endvidere har jeg stor erfaring med sager om mangler ved fast ejendom, herunder mangler ved ejerlejligheder, andelslejligheder og nyopførte huse.

Jeg har i en årrække arbejdet i FDM's juridiske afdeling og har derigennem oparbejdet en specialkompetence inden for alle juridiske spørgsmål vedrørende køb, salg og leasing af biler. Gennem årene har jeg ført en lang række sager omkring mangler ved nye og brugte biler - både for forhandlere og forbrugere.

Endeligt fungerer jeg som fast advokat for en række virksomheder, og har således indgående kendskab til de problemstillinger, som virksomheder kan have i forhold til ansættelse og afskedigelse, stiftelse og overdragelse/overtagelse, lejemål m.v.

Vores kontor driver en større ejendomsadministration med 10 ansatte, og vi leverer full-service administrationsydelse med administrator, bogholder og advokat tilknyttet til hver ejer-/andelsboligforening. 

Jeg har således et indgående kendskab til ejendomsadministration og de problematikker, der ligger i forlængelse heraf, og bistår ejer- og andelsboligforeninger med deres juridiske problemstillinger.

Desuden driver jeg en effektiv inkassoafdeling, hvor vi skaber gode resultater for klienterne ved at sætte os grundigt ind i debitors forhold inden mødet i fogedretten. Har du problemer med dine debitorer, er du altid velkommen til at kontakte mig på 49 21 21 21 for et uforpligtende samtale.

Mine arbejdsområder:

  • Retssager
  • Lejeret
  • Entrepriseret
  • Ansættelses-, funktionær- og arbejdsret
  • Strafferet
  • Selskabsret - herunder stiftelse og køb/salg af selskaber og virksomheder
  • Inkasso
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.