Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Tvister


ADVODAN Hillerød har mange års erfaring med løsning af tvister i form af retssager og voldgiftssager i mellem såvel private som erhvervsdrivende. Vi fører retssager fra Byret til Højesteret samt sager i Voldgiftsretten og offentlige klagenævn inden for alle områder. Vi sikrer, at der om muligt søges forsikringsdækning og/eller fri proces.

Vi råder over en uddannet retsmægler/mediator til brug for både private og erhverv. Vi bistår desuden personer og virksomheder der sigtes for overtrædelse af straffeloven eller særlovene og anmoder herunder om beskikkelse i sagerne.

Tvister ved entrepriseret 

Uanset om det er private eller i erhvervsforhold, at der gennemføres en entreprise, er det vigtigt at sikre sig, hvilke vilkår entreprisen gennemføres på. Der er kommet et nyt regelsæt, AB 18, som overtager reglerne for, hvordan entreprisesager bør gennemføres – tidligere hed reglerne AB 92. AB 18 skal aftale mellem parterne for at være gældende.

Uanset om der er aftalt AB 18 eller ej, så skal enhver part i en entrepriseaftale kritisk forholde sig til aftalegrundlaget og sikre sig, at der er sammenhæng mellem f.eks. rateplan og stade på byggeriet. Der er ofte indsigelser imod kvaliteten i entrepriser, og det afstedkommer rigtig mange voldgiftssager eller retssager. Voldgiftssager kører i Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed, hvis AB 18 er vedtaget mellem parterne. Hvis du har behov for den rette advokatrådgivning i en byggesag, er du velkommen til at kontakte os på telefon 48 20 74 00 eller skriv en mail til hillerod@advodan.dk.

Erhvervslejeret og lejesager

Vi tager os både af sager med erhvervsleje og privat leje. I sager med private lejere er der ofte tvister omkring huslejeniveau, huslejeregulering og retstilling ved fraflytning (istandsættelse). I erhvervslejeretsager er der ikke sjældent tvister om lejeniveau, afståelse, fremleje og stand ved aflevering. Hvis du har problemer med en privat lejer eller en erhvervslejeretssag, bistår vi gerne med hjælp. 

 

 

GØR SOM 12.692 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.692 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.