ADVODAN Sundhuset RING 76 28 20 10

se kort

Kundeoplysninger

ADVODAN Sundhuset RING 76 28 20 10

Kundeoplysninger

ADVODAN Sundhuset yder professionel rådgivning til private og erhvervslivet. 

Vores rådgivning er baseret på specialisering og høj faglig kvalitet. Vi har altid fokus på at levere værdifulde og langtidssigtede løsninger gennem sparring og rådgivning i øjenhøjde.

Vi er i alt 17 medarbejdere fordelt på kontorerne i Horsens og Hedensted – heraf 5 jurister, som er specialiserede inden for et bredt juridisk område. Gå til ADVODAN Sundhuset i Hedensted

Som en del af den landsdækkende advokatkæde ADVODAN kan vi trække på erfaring og specialistviden fra flere end 300 medarbejdere fordelt på 23 kontorer.

Rådgivning til erhvervslivet
Sundhusets erhvervsadvokater har mange års erfaring med at rådgive alle typer af virksomheder, og vi har et meget bredt netværk i det lokale og regionale erhvervsliv. Vi fungerer ofte som virksomheders eksterne juridiske afdeling, men vi står også klar, hvis der er behov for ad hoc rådgivning.

Rådgivning til private
Vores dygtige advokater kan også rådgive om den jura, som er nødvendig, når der sker forandringer i privatlivet. Vi hjælper blandt andet med boligkøb, arv og testamente, personskadeerstatning, skilsmisse, dødsbobehandling osv. 

Gratis e-bøger

Hent inspiration og få gode råd om jura i ADVODANs forskellige e-bøger til både virksomheder og private.

Nye ADVODAN-kontorer i Horsens og Hedensted

Ved årsskiftet kunne ADVODAN byde velkommen til et nyt medlem i kædesamarbejdet. Det er advokaterne i Sundhuset, som har kontorer i Horsens og Hedensted. Advokat og indehaver Poul Erik Andersen har store forventninger til det nye samarbejde.

Læs videre

17 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 11.661 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 11.661 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.