PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Dennis Holm Pedersen

Advokat (H), Partner

Dennis Holm Pedersen

Advokat (H), Partner

Dennis Holm Pedersen

Advokat (H), Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

25+
års erfaring indenfor familie- og arveret og dødsbobehandling
Mangeårigt medlem af Danske Boligadvokater
Medlem af Danske Familieretsadvokater

Om Dennis

Familie- og arveret

Jeg har over 25 års erfaring indenfor familie- og arveret og dødsbobehandling. Min ambition er at få dig og dine kære igennem en svær periode i jeres liv på bedst mulige måde. Jeg tilbyder rådgivning, som altid er til at forstå, og hvor udgangspunktet bliver taget i din situation og ønsker.

Jeg har en empatisk indfaldsvinkel og rådgiver på højeste faglige niveau i forbindelse med dødsboskifte, separation/skilsmisse, fælles boskifte, barnets retsstilling og ikke mindst hensynet til samme, når familier opløses. Uanset om du er lønmodtager, virksomhedsejer eller pensionist, er jeg din fortrolige partner i din nye fremtid. Jeg er medlem af Danske Familieretsadvokater.

 

Boligkøb

Når du køber dit drømmehus, er det vigtigt, at du har en topmotiveret og faglig dygtig advokat, der ikke tjener andre interesser end dine egne. Det er samtidig vigtigt, at du får en forståelig rådgivning om de faldgruber, der kan være i forbindelse med købet af drømmehuset.

Jeg har altid set det som min primære opgave at løfte min boligkøbere og sælgeres vidensniveau om ejendommen så højt op som overhovedet muligt, for der igennem at give den størst mulige tryghed i, hvad der for de fleste af os er vores livs investering.

Sammen med boligrådgivningen hører også med, at du får rådgivning om, hvordan jeres familieretlige situation kan optimeres efter jeres ønsker og behov. I mit virke som boligrådgiver først i Silkeborg og siden Køge, Bagsværd og nu Lyngby, har jeg haft fornøjelsen af at hjælpe en lang række købere med at komme trygt fra start i nye omgivelser.

Jeg er som mangeårigt medlem af Danske Boligadvokater også klar til at hjælpe jer.

Mere om Dennis

Medlem af:

Medlem af:

Danske Familieretsadvokater
Danske Boligadvokater