Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Erhvervslejeret

Når du indgår en aftale om erhvervsleje, skal der udarbejdes en lejekontrakt, som tilgodeser både udlejeren og lejeren og som overholder lejeloven.

Når man som lejer indgår en aftale i en lejekontrakt, er det vigtigt, at man som lejer læser lejekontrakten igennem før underskrift. Du tager allerede fra starten af stilling til, om kravene er rimelige eller om der ønskes ændringer til mulige forbehold. Vores grundige advokater hjælper dig gerne med at læse kontrakten igennem og sikre, at alle forhold er retsmæssige korrekte. Du undgår således, at der opstår mulige tvister, når du en dag skal flytte fra dit lejemål.

Dame med papirer

Erhvervslejeforhold kan skabe mange problemer mellem udlejer og lejer. For at mindske risikoen for problemer og tvister, er det første skridt på vejen en fyldestgørende lejekontrakt, der tilgodeser både lejer og udlejer. ADVODAN Lolland-Falsters stærke team af advokater hjælper med forhandling samt udarbejdelsen af erhvervslejekontrakter og sikrer, at der bliver taget højde for alle rettigheder og forpligtelser, så både lejer og udlejer er tilfredse.

Skulle der opstå konflikter mellem lejer og udlejer, har vi hos ADVODAN Lolland-Falster stor erfaring med erhvervslejeretslige sager og vil gøre et ihærdigt forsøg på at nå frem til en forligsmæssig løsning mellem lejer og udlejer. Hvis der ikke opnåes enighed er vi er en stærk medspiller at have med i Retten.

 

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.