Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Landbrugsrådgivning

Landbruget er en spændende branche fyldt med udfordringer. Det er vigtigt, at holde sig er opdateret, da det ellers kan få store konsekvenser for bedriften. Hos ADVODAN Lolland-Falster er vi opdateret med de nyeste regler og står altid klar til at rådgive dig på bedste vis.

Som landmand bliver man ofte målt på resultater, høstudbytte og økonomi. Det er en spændende branche,  som kræver mange timers arbejde. Det er dog ikke kun i marken landmanden har travlt. De ofte ændrede regler og krav gør, at du hele tiden skal holde sig opdateret på alle områder.

snak ved bord

Vores landbrugsadvokater er dygtige rådgivere og har et stort kendskab til landbruget. Vi ved, at du kræver et hurtigt og forståeligt svar, så du kan komme videre. Vi rådgiver bl.a. om

  • Landbrugslovens erhvervsbestemmelser
  • Generationsskifte
  • Forpagtningsforhold
  • Udstykning og sammenlægning
  • Selskaber i landbruget
  • Miljørisici
  • Køb & salg af landbrugsejendomme med tilhørende jord

Vi arbejder altid hurtigt, løsningsorienteret og lægger derudover vægt på at se på helheden, da det er den bedste måde vi hjælper dig på. Vi ser ikke kun på din bedrift, men vi ser også på hvilken betydning din beslutning vil have på f.eks. din familie og for en mulig næste generation.  

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.