Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Irina Rasmussen
Advokatfuldmægtig

Jeg er advokatfuldmægtig hos ADVODAN Lolland-Falster.

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i 2017 og har blandt andet været ansat som jurist hos Lolland Kommune inden jeg i 2019 blev en del af ADVODAN Lolland Falster. 

Jeg indgår i vores team-privatret, der bistår virksomheder og private personer med juridisk rådgivning og bistand i alle former for sager inden for privatretten, herunder bl.a. familie og arveret.

 Jeg beskæftiger mig med: 

·         Rådgivning og oprettelse af ægtepagter og testamenter

·         Behandling af bodeling i forbindelse med separation og skilsmisse

·         Ægteskabssager, herunder spørgsmål om ægtefællebidrag og børns bopæl 

Solid indsigt i lejeret 

Jeg har en bred erfaring og en oparbejdet rutine i at behandle lejeretlige problemstillinger som repræsentant for både udlejer og lejer. Jeg hjælper gerne med at føre sager ved Huslejenævn og Boligretten. 

Erfaring med juridisk og praktisk assistance i familiesammenføringssager 

Jeg har også en solid erfaring med juridisk rådgivning og praktisk assistance i familiesammenføringssager. Jeg hjælper gerne med udarbejdelse af ansøgning og juridisk rådgivning gennem hele sagens forløb. 

Jurist med sproglige kompetencer

Udover de juridiske kompetencer besidder jeg også de sproglige kompetencer, idet jeg skriver og taler flydende: dansk, engelsk, russisk og ukrainsk, og kan derfor bistå og repræsentere udenlandske virksomheder og private personer i sager, der skal føres i Danmark.   

Stort familiemenneske med interesse for musik

 Mit hjem er min faste base. Og jeg elsker at tilbringe al min fritid med min mand og vores to børn ved at gå en tur på stranden eller i skoven. Jeg bruger også min fritid på at spille klaver og komponere musik, da musik giver mig et frirum og giver mulighed for kreativ udfoldelse.

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.