Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Søren Lorentzen
Advokat, Landsret

Mine hovedbeskæftigelser er følgende:

Inkasso vedr. pant i fast ejendom, herunder realkreditinkasso og anden pantebrevsinkasso samt inkassation af fortrinsberettigede krav, - navnlig ejendomsskatter og brandforsikringsrestancer m.v.  Kontoret repræsenterer fast Nykredit Realkredit på hele Lolland-Falster og dele af Sydsjælland (Det gamle Storstrøms Amt) og SKAT på hele Lolland -Falster.

Beneficeret forsvarer i straffesager ved retten i Nykøbing F, og skifterettens medhjælper i gældssaneringssager ved skifteretten i Nykøbing F. 

Medlem af Danske Boligadvokater siden foreningens start og mangeårig erfaring i relation til alle retsforhold vedr. køb og salg af fast ejendom.

Endelig beskæftiger jeg mig generelt med private, civile sager, herunder oprettelse af testamenter og ægtepagter m.v.

GØR SOM 12.361 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.361 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.