Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Køb af ejendom – Corona

Boligmarkedet stoppede brat op den 11. marts, hvor landet blev lukket ned.

Danmark er nu delvist ved at åbne op igen, og mange er enten allerede startet på arbejde igen, eller er på vej tilbage til en ny hverdag. Mange ting og rutiner er blevet ændret i Coronakrisen, og vil formentlig blive en hel naturlig del af vores hverdag fremover.

Boligmarkedet er stadig ramt, men der bliver gennemført en del handler hver dag - og især sommerhuse er der kommet stor efterspørgsel på. Dette selvfølgelig set i lyset af, at de fleste skal holde sommerferie i Danmark i år.

Alle handelens aktører har tilpasset sig de nye regler og retningslinjer:

  • mæglerne med fremvisning ”1 til 1” eller tilsvarende løsninger
  • bankerne holder telefonmøde eller lign. med deres kunder for økonomisk rådgivning
  • boligadvokaten foretager rådgivningen via telefonmøder, skype eller lign.

På trods af de mange udtalelser fra eksperter i medierne ved ingen reelt, hvor længe krisen varer, og om det på sigt får indflydelse på huspriserne. Dette afhænger i høj grad af beskæftigelsen – både hvor hurtigt vi kommer i gang i Danmark igen – men selvfølgelig også udviklingen i udlandet. Desuden vil der være geografiske forskelle i Danmark.

Ønsker du at skifte bolig nu, er køb af fast ejendom en langtidsinvestering. Renten er stadig meget lav, så hvis økonomien er fin, og du føler dig sikker i dit job kan køb af fast ejendom stadig være en god ide.

Det kan tænkes at mange boligsælgere går på stand by, og at der derfor bliver mangel på de gode ejendomme.

           .

Der er rigtig mange ting at forholde sig til i forbindelse med boligkøb og sommerhus.

Handelsteamet hos ADVODAN Lolland-Falster er specialister. Vi følger markedssituationen, og bistår dig gerne med rådgivning i forbindelse med køb af ny bolig eller sommerhus.
Meddelelsen fra Transport- og Boligministeriet - at første spadestik til Femern Bælt forbindelsen bliver taget allerede den 1. januar 2021 – får en positiv effekt på beskæftigelsen i vores lokalområde – og dermed boligmarkedet – vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål? – så kontakt os gerne.

 

Anette Clausen
VIL DU VIDE MERE?

Anette Clausen

Ejendomsmægler Vis faglig profil
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.