Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Køb af villa eller rækkehus

Har du fundet boligen - er vi klar til at give dig uafhængig rådgivning.

Vi gennemgår købsaftalen og handelens bilag samt undersøger forhold omkring ejendommen for at sikre, at handelen bliver indgået på betryggende vilkår for dig som køber. Indeholder købsaftalen vilkår, som ikke er acceptable for dig, forhandler vi supplerende vilkår med sælger og mægler efter nærmere aftale med dig.

Specielt undersøger vi tinglyste servitutter, lokalplaner og andre forhold, der kan have betydning for ejendommen.

Tilstands- og elrapport gennemgås og sammenholdes med den tilbudte ejerskifteforsikring for at sikre, at der ikke er særlige undtagelser i dækningen.

Mangler der dokumenter eller væsentlige oplysninger om ejendommen, betinger vi vores godkendelse af, at dokumenterne bliver fremsendt til vores gennemgang og godkendelse.

Ovennævnte ekspeditioner sker i tæt dialog med dig som køber.

Når handelen bliver endelig, tinglyser vi det digitale skøde og sørger for al fornøden korrespondance med ejendomsmægler, sælger og de involverede pengeinstitutter vedrørende sikring af købesummen og mulig udnyttelse af tinglysningsafgift fra sælgers eventuelle lån.
Endvidere udarbejder vi refusionsopgørelse ved handlens afslutning.

Pris kr. 9.000 inkl. moms

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.