PrivatErhvervOm Advodan
Jutland
Zealand
Bornholm

Nina Munk Andersen

Advokat

Nina Munk Andersen

Advokat

Nina Munk Andersen

Advokat
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

2019
Beskikket advokat
2015
Cand.Jur Københanvs Universitet
2016
Advokatfuldmægtig hos Advodan Lolland-Falster

Om Nina Munk

Jeg indgår i erhvervsteamet hos Advodan Lolland-Falster, der bistår virksomheder og organisationer med alle former for juridisk rådgivning og bistand. Jeg er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har været en del af Advodan Lolland-Falster siden 2016.

Rådgivning af erhvervsvirksomheder

Inden for rådgivning af erhvervsvirksomheder i forskellige brancher - og med fokus på rådgivning om selskabskonstruktioner, ejerforhold og -aftaler, fusioner, generationsskifter, køb og salg af virksomheder, erhvervsmæssige kontrakter og ansættelsesret - er jeg en erfaren rådgiver med fokus på at finde den konkrete juridiske løsning, der imødeser min klients behov.

Dirigenthverv

Jeg indgår i en række netværk og faglige sammenslutninger, og varetager også dirigenthvervet på generalforsamlinger for virksomheder og organisationer.

Fast ejendom

Jeg er en del af vores team for fast ejendom, hvor jeg rådgiver om køb og salg af erhvervsejendomme og

privatboliger samt fritidsboliger.

Erfaren i retssager

Som advokat fører jeg retssager ved byretten, og fører sager for såvel privatpersoner som virksomheder. Jeg arbejder altid med afsæt i god teknisk, og strategisk forståelse af den konkrete sag, og lægger stor vægt på høj kvalitet samt åben og god dialog med klienten i processen. Retssager skal altid behandles målrettet, så det mest fordelagtige udfald for min klient altid holdes for øje.

Om mig

Jeg er født og opvokset lidt uden for Nakskov på Vestlolland, hvor jeg gik i folkeskole og blev student fra Nakskov Gymnasium. Jeg har læst jura på Københavns Universitet og er efter endt studie flyttet tilbage til min fødeø, hvor jeg nu er bosat.

Som indfødt og forankret beboer på Lolland følger jeg områdets konstante udvikling tæt, og støtter op om områdets voksende kultur- og sportsarrangementer samt handelsstandsaktiviteter.

Jeg er medlem af Ladies Circle Nakskov og engagerer mig i netværkets løbende arrangementer, møder og tiltag.

Sekretær

Marie-Louise Augustinus-Larsen

Advokatsekretær 46 14 59 09 Advodan Lolland-Falster

Få hjælp til