Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Roskilde
Ring 46 35 15 15

Algade 43,
4000 Roskilde
Tlf: 46 35 15 15
roskilde@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Roskilde

Finn C. Larsen
Advokat, Partner

Jeg blev beskikket som advokat i 2000 og har derefter i mange år nu ydet juridisk bistand til en betydelig portefølje af private klienter og erhvervsklienter, herunder bistået i sager og tvister imod offentlige instanser.

Jeg fører mange straffesager for byret og landsret ligesom jeg har møderet for højesteret, ligesom jeg bistår i sager der vedrører tvangsfjernelse og tvangsanbringelse af børn.

 

Finn C. Larsen som din forsvarsadvokat.  Uanset om du er sigtet for vold, spirituskørsel, narkotika, skattesvig eller en anden alvorlig lovovertrædelse, så er jeg eller en advokat fra mit kontor klar til som forsvarsadvokat at hjælpe dig med det samme.


Mødet med politi og/eller anklager:

Du har ingen pligt til at udtale dig til politiet, og du har altid ret til at have en forsvarsadvokat med ved din side under afhøring. Vi er altid klar til at tage med dig på politigården til afhøringen.

Har politiet foretaget ransagning af dit hjem, skal politiet som udgangspunkt have en retskendelse. I hastende sager foretager politiet nogen gange ransagninger uden retskendelse – men så har du ret til efterfølgende at få sagen indbragt for retten.

Under efterforskningen kan du altid skrive/ringe til en af vores forsvarsadvokater med spørgsmål.

Hvis anklagemyndigheden rejser tiltale mod dig, så holder vi altid et møde med dig, hvor vi sammen forbereder et effektivt og strategisk forsvar.

 I retten taler vi din sag, og vi sikrer det mest optimale resultat. Vi sørger for, at alle relevante omstændigheder kommer frem, inden dommeren træffer sin afgørelse. Skal sagen ankes til landsretten eller til Højesteret, så behandler vi sagen hele vejen.

Skal du afsone, kan du også have brug for en forsvarsadvokat. Vi kan for eksempel hjælpe dig med at arrangere besøg, ændring af afsoningssted, ansøgning om prøveløsladelse, osv.

Du kan læse mere om, hvordan jeg og mit kontor kan bistå og rådgiver dig på følgende link:

https://www.advodan.dk/privat/strafferet/

 

Over for kunden/klienten lægger jeg stor vægt på at kommunikere i øjenhøjde og således, at rådgivningen til kunden bliver personlig og forståelig.

Jeg har speciale i køb og salg af fast ejendom og fører mange straffesager for byret og landsret, ligesom jeg bistår i sager der vedrører tvangsfjernelse og tvangsanbringelse af børn.

GØR SOM 12.436 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.436 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.