Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Slagelse

Kursus – Træning i håndtering af persondata for HR-medarbejdere og bogholdere

Har du fået styr på dokumenterne, men mangler praktiske værktøjer til træning af medarbejdere og løbende opdatering af nøglemedarbejdernes kompetencer?

Så se her:

Vi har sammensat et kursus målrettet HR-medarbejdere og medarbejdere, der sidder med bogholderi, hvor der ud over den grundlæggende forståelse for reglerne om beskyttelse af persondata gives indblik i reglerne om behandling og beskyttelse af følsomme persondata.

Herudover får kursusdeltagerne konkrete værktøjer til at identificere, hvornår de arbejder med persondata, hvilke typer persondata de arbejder med, samt hvordan de beskytter de konkrete persondata, herunder følsomme personoplysninger, som de håndtere i deres daglige arbejde.

Pris pr. deltager: kr. 1.500,00 ekskl. moms.

Tilmelder du flere medarbejdere fra samme virksomhed til kurset udgør prisen for den 2. medarbejder kr. 1.200,00 ekskl. moms. Pris pr. deltager for yderligere deltagere kr. 1.000,00 ekskl. moms.

Tilmelding

Tilmelding senest 24. okt. 2018 til slagelse@advodan.dk.

25 okt
Klokken 9.00 - 12.30
  • ADVODAN Slagelse
  • Ndr. Ringgade 70C
  • DK-4200 Slagelse
print
Du er her
GØR SOM 12.223 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.223 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.