Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Slagelse

WORKSHOP – FÅ STYR PÅ GDPR PÅ 2 TIMER

Lyder overskriften som noget, der er for godt til at være sandt? Faktisk er det reelt det vi tilbyder, med vores pakke til mindre virksomheder:

Er din virksomhed endnu ikke på plads i forhold til overholdelse af reglerne om beskyttelse af persondata, men har du svært ved at finde tid i kalenderen ved siden af driften af din virksomhed? Så invester 2½ time (inkl. pause) sammen med os og få styr på dokumenterne.

Så se her:

Vi udbyder løbende workshops, hvor vi hjælper små og mellemstore virksomheder tættere på målet om overholdelse af reglerne om beskyttelse af persondata.

På workshoppen hjælper vi med kortlægning af hvilke persondata, din virksomhed behandler, hvem oplysninger deles med, og hvordan persondataene beskyttes.

Vi hjælper med at udfylde det lovpligtige dokument, behandlingsfortegnelse, der skal indeholde en beskrivelse af hvilke kategorier af data, der behandles, hvem oplysninger deles med, hvornår oplysningerne slettes og hvordan oplysningerne beskyttes.

Herudover leverer vi en basisdokumentpakke i form af en ekstern persondatapolitik, rekrutteringspolitik, dokument til oplysninger af medarbejdere om behandling af persondata, medarbejderinstruks samt en instruks til HR-medarbejdere.

Der kan deltage 4-6 virksomheder på en workshop. Vores workshops er målrettet mindre virksomheder.

Samlet pris for workshop og dokumentpakke: kr. 11.500,00 ekskl. moms.

Næste skridt:

Når der er styr på virksomhedens dokumenter, er det vigtigt, at medarbejderne bliver oplært i virksomhedens vedtagne procedurer og de gældende regler om beskyttelsen af persondata. Det er vigtigt at medarbejderne har grundlæggende forståelse for reglerne om beskyttelse af persondata, samt redskaberne til at sikre at der ikke sker brud på persondatasikkerheden.

Herudover er det et krav, at virksomheder regelmæssigt sikrer, at medarbejderne bliver trænet i datasikkerhed. Med ADVODAN Slagelses medarbejderkurser i persondata sikrer du dig kvalificeret træning af dine medarbejdere, samt kursusbeviser, så dokumentationskravene overholdes.

ADVODAN Slagelse tilbyder forskellige kurser om reglerne om beskyttelse af persondata. De enkelte kurser er målrettet forskellige grupper af medarbejdere. Læs mere om de enkelte kurser, og hvornår de afholdes på fanen "Arrangementer". Du kan også kontaktes os og blive skrevet på venteliste til et eller flere kurser.

Tilmelding

Tilmelding senest 22. okt. 2018 til slagelse@advodan.dk.

23 okt
Klokken 9.30 - 12.00
  • ADVODAN Slagelse
  • Ndr. Ringgade 70C
  • DK-4200 Slagelse
print
Du er her
GØR SOM 12.223 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.223 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.