Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort

Advodan Slagelse

Peter Trinskjær
Advokat, Partner, Højesteret

Peter Trinskjær indgår i vores erhvervsteam, der yder virksomheder juridisk rådgivning af enhver art. Peter er uddannet fra Aarhus Universitet i 1996 og har møderet for landsret.

Inkasso
Peter har tidligere været ansvarlig for at opbygge en større inkassoafdeling fra bunden. Peter har derfor specialist-indsigt i tilrettelæggelse af inkassoforløb, særligt i forbindelse med optimering af større inkassoporteføljer.

Proces
Peter fører et stort antal retssager og voldgiftssager og er en erfaren procedør. Peters rutine sikrer både, at komplicerede sager kan håndteres, og at også mindre sager kan behandles inden for en rimelig omkostningsramme, men stadig med et godt resultat. Peter behandler tillige konkursboer.

Byggeri
Som et særligt område har Peter opnået stor erfaring inden for byggeriets retsforhold. Peter rådgiver både entreprenører, leverandører, bygherrer og myndigheder om udbudsregler og entrepriseregler.

Kontrakter
Peter har en bred erfaring med at udforme komplicerede kontrakter, som har det ønskede indhold og som samtidig er formuleret og opbygget klart, forståeligt og overskueligt.

Med en bred baggrund inden for erhvervsjuridiske emner som rådgivning vedrørende virksomhedsetablering, iværksættere, køb og salg af virksomhed, ejeraftaler, generationsskifte, bestyrelsesarbejde, beskyttelse af varemærker, forbudssager, ansættelsesret og rekonstruktioner er Peter en erfaren generalist inden for erhvervsrådgivning.

Når Peters erfaring fra konkursbehandling og rekonstruktioner samt en solid talforståelse kombineres med viden fra retssagsbehandling sikres, at en rådgivning rækker hele vejen rundt om en problemstilling. Det gælder uanset om det drejer sig om et konkret opstået problem eller mere forebyggende i forbindelse med en kontraktsforhandling. 

GØR SOM 12.524 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.524 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.