Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Thisted
Ring 97 92 28 88

Frederiksgade 14,
7700 Thisted
Tlf: 97 92 28 88
thisted@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Thisted

Carsten Lyngs
Advokat, Partner, Højesteret

Carsten Lyngs er en del af ADVODAN Thisteds privatteam, der bistår privatpersoner med alle former for juridisk bistand. Carsten er uddannet fra Århus Universitet i 1981, og efter at have været advokatfuldmægtig og senere advokat i først Horsens og senere Esbjerg, har Carsten siden 1986 været advokat i Thisted. I 1991 fik Carsten møderet for Højesteret.

I hele sin karriere har Carsten i betydeligt omfang arbejdet med privatret, herunder særligt privates køb og salg af bolig, såvel som tvangsauktioner. Derudover beskæftiger Carsten sig også med andre privatretlige områder såsom testamenter, ægtepagter, skilsmisser, bodelinger mv.

 

Strafferetslig kompetence
Carsten er en populær forsvarsadvokat, der har mange års erfaring som beneficeret forsvarer.

Carstens arbejdstilgang er præget af stor indlevelse i klientens konkrete forhold og tager afsæt i at sikre klienten det bedst mulige resultat. Dertil er det vigtigt for Carsten, at klienten ved, at klienten kan have fuld tillid til ham.

Ejendomsret og tvangsauktioner

Carsten er ekspert i fast ejendom og har specialiseret sig på dette område siden starten af sin karriere. Carsten har også taget uddannelsen som statsautoriseret ejendomsmægler og valuar.

Carsten har ansvaret for vores tvangsauktionsafdeling, hvor vi bl.a. behandler inkassosager for Realkredit Danmark og Totalkredit.

Carsten har de bedste forudsætninger for at rådgive private og erhvervsdrivende om køb og salg af alle typer ejendomme, herunder også hjemtagelse af auktionsskøder.

Konfliktløsning og retsmægling

På tværs af fagområder har Carsten beskæftiget sig indgående med konfliktløsning og mediation.

Carsten Lyns har taget uddannelsen som mediator og er antaget som retsmægler for både Vestre Landsret og Retten i Holstebro.

Carsten tror på, at den bedste løsning af en konflikt, er parternes egen, og han arbejder dedikeret for at sikre, at parterne sammen kan finde denne løsning.

Efterspurgt oplægsholder
Carsten er endvidere en efterspurgt oplægsholder indenfor privatret, hvor han gerne deltager i fyraftensmøder eller andre arrangementer. 

Familien i centrum
I fritiden står Carstens familie i centrum, især børnebørnene bliver jævnligt besøgt. Derudover nyder Carsten en frisk løbetur i den skønne natur i Thy.  

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.