Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Thisted
Ring 97 92 28 88

Frederiksgade 14,
7700 Thisted
Tlf: 97 92 28 88
thisted@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Thisted

Jonas Houkjær Bech
Advokat, Partner

Jonas Houkjær Bech indgår i ADVODAN Thisteds erhvervsteam, der bistår virksomheder og organisationer med alle former for juridisk rådgivning og bistand. Jonas er uddannet HA.jur fra Handelshøjskolen i 2002 og efterfølgende cand.jur. fra Århus Universitet i 2005. Jonas har været en del af ADVODAN Thisted siden 2005 og fik møderet for Landsretten i 2016. 

Med en baggrund inden for erhvervsjuridiske emner som selskabsret, kontraktindgåelse, erhvervslejeret, entrepriseret, retssager og insolvensret herunder arbejde med nødlidende virksomheder, er Jonas en erfaren herre inden for erhvervsret.

 

Ekspert indenfor nødlidende virksomheder
Klienter med nødlidende virksomheder har brug for en sparringspartner, hvor svære beslutninger skal tages, og her sørger Jonas med sin løsningsorienterede rådgivning for, at klienten bliver hørt med stor forståelse for klientens situation.

Jonas har igennem årene i ADVODAN Thisted opbygget et stærkt kendskab til den juridiske del af behandlingen af konkursboer, hvor han har en fornuftbestemt tilgang til sagerne, således der er sammenhæng mellem omkostninger og kreditorernes ønsker.

Endvidere sikrer Jonas, at der træffes hurtige og effektive beslutninger i de mange retsforhold, som konkursboerne kan indeholde.

Jonas har en rationel tilgang til sagerne for at fremme kreditorernes interesser.  

Fokus på den hele virksomhed

Gennem sin karriere har Jonas opnået en omfattende faglig specialistviden og erfaring med rådgivning af erhvervsdrivende indenfor erhvervsret.

Jonas’ vigtigste fokus er den hele virksomhed, hvor det er totaløkonomien i den konkrete rådgivning, der er relevant, men også nødvendig i relation til den korrekte løsning af en given sag. Sagt med andre ord, er den kommercielle vinkel på en sag, som ofte er ganske central og værdifuld at kunne bidrage med.   

Bestyrelsesarbejde

Jonas indgår rent professionelt i en række bestyrelser i forskellige erhvervsvirksomheder, og har på denne baggrund stor indsigt og erfaring med virksomheders strategiske beslutningsprocesser.

Jonas er valgt til en række bestyrelser, herunder Salling Plast koncernen, DSI  Andromeda, Thy Erhvervsinvest, Nordtegl, Billigselskab, Privatbørnehaven Brombærhaven, og er derudover engageret i følgende erhvervsnetværk JC Thisted, og BNI  

Oplægsholder
Jonas holder løbende relevante oplæg om erhvervsjuridiske emner, herunder panteretlige forhold med særligt fokus på landbruget.

Passioneret opfinder

Når Jonas holder fri, kan han findes på familiens nedlagte landbrug, hvor han sammen med sine to børn skruer i mekanik. Tiden bruges dog også på at drive opfindervirksomhed. Herudover tager familien sammen på sejlture rundt i Danmark.  

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.