Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Thisted
Ring 97 92 28 88

Frederiksgade 14,
7700 Thisted
Tlf: 97 92 28 88
thisted@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Thisted

Louise Brandt Rosenkilde
Advokat

Louise Rosenkilde er en del af ADVODAN Thisteds privatteam, der bistår privatpersoner med alle former for juridisk bistand. Louise er uddannet fra Aalborgs Universitet i 2013, hvorefter hun har arbejdet som juridisk konsulent ved Forsikringsadministrationen på Holstebro Rådhus fra 2013-2015. Louise tiltrådte sin stilling i ADVODAN Thisted i 2015, først som advokatfuldmægtig og siden som advokat. Louise modtog hendes bestalling som advokat i juni 2017.

Louise er ansvarlig for ADVODAN Thisteds erstatnings- og forsikringsret, hvor arbejdstilgangen er præget af stor indlevelse i klientens konkrete forhold. Derudover beskæftiger hun sig med emner som retssagsbehandling og formueret. 

Louise er medlem af JCI Mors og har været formand for ADVODAN FUTURE 2016/2017.

 

Ekspert i personskadeerstatning. 

Louise er specialist indenfor skader og erstatning i forbindelse med personskade, hvor Louiserådgiver og fører erstatningssager mod forsikringsselskaber for private skadelidte klienter med varige mén og erhvervsevnetab.

Oplæg om privatlivets forhold

Louise deltager gerne i foredrag om testamenter og ægtepagter samt andre af privatlivets forhold og har i løbet af sin ansættelse hos ADVODAN Thisted bl.a. holdt oplæg til fyraftensmøde i Sparekassen Thys afdeling i Hurup om testamenter og ægtepagter.

Nærværende og grundig

Nærværende, grundighed og høj faglig kvalitet er i fokus hos Louise, som med afsæt i at sikre klienten konkret og faglig rådgivning lægger Louise vægt på at kende klientens forhold inden hun rådgiver. Det er vigtigt for Louise, at rådgivningen sker i et tillidsfuldt samarbejde, og at klienten kan komme i kontakt med hende i løbet af rådgivningsprocessen.

Passion for rejser og stort familiemenneske

Louise bor midt i den midtjyske skønne natur nær Skive, hvor hun tilbringer meget tid sammen med familien. Når Louise ikke bruger hendes tid på familien, foretrækker hun at spille squash, svømme eller planlægge den næste rejse.

GØR SOM 12.422 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.422 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.