Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Thisted
Ring 97 92 28 88

Frederiksgade 14,
7700 Thisted
Tlf: 97 92 28 88
thisted@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Thisted

Rasmus B. Kronborg
Advokat, Partner, Højesteret

Rasmus B. Kronborg er en del af ADVODAN Thisteds privatteam, og bistår blandt andet privatpersoner med alle former for juridisk bistand, herudover rådgiver Rasmus en række erhvervsvirksomheder, herunder med retssager og voldgiftssager, ændringer i selskabsform m.v. og Rasmus er medlem af flere erhvervsvirksomheders bestyrelser og rådgiver mange erhvervsvirksomheder indenfor selskabsret.

Rasmus er uddannet fra Århus Universitet i 1992, og blev beskikket advokat i 1995. Rasmus har siden 1992 været en del af ADVODAN Hurup og fra 2010 ADVODAN Thisted. Rasmus fik møderet for landsret i 1997 og møderet for Højesteret i 2002.

Med en bred vifte af kompetencer inden for blandt andet civile retssager, voldgiftssager, rådgivning af såvel erhvervsklienter og privatklienter (om forældremyndighedssager, bodeling ved skilsmisse m.v.)  er Rasmus en erfaren advokat i juraens mange facetter.

Rasmus er beneficeret forsvarsadvokat samt en af Skifterettens faste medhjælper i gældssaneringssager.  

 

Speciale i straffesager

Rasmus er beneficeret forsvarsadvokat og har igennem årene ført mange straffesager i såvel byretten som for landsretten. Rasmus har et bredt lokalt kendskab og ved derfor, hvordan tingene fungerer, hvilket gør at han bidrager med nye vinkler til sagen

Rasmus har den sigtedes rettigheder og muligheder i centrum for rådgivningen, og giver altid kunden et velargumenteret og fagligt funderet forsvar.

Familieret og forældremyndighed
Familieret er en anden af Rasmus’ spidskompetencer, hvor han har særlig indsigt i behandlingen af skilsmisse og separation, ligesom han er specialiseret inden for håndtering af forældremyndighedssager, og i kraft af beneficiet fører Rasmus mange sager om bl.a. forældremyndighed, børns bopæl m.v..

For Rasmus er det vigtigt, at kunden føler, at rådgivningen har værdi og er til nytte for kunden.

Ekspert i gældssaneringer

Rasmus er Skifterettens faste medhjælper i gældssaneringssager igennem mere end 15 år og har derfor stor indsigt i disse sager.

Køb og salg af fast ejendom

Rasmus har stor indsigt som rådgiver ved handel med fast ejendom, herunder såvel i lokalområdet som ejerlejligheder i de fire største byer samt projektejerlejligheder.

Som mangeårig rådgiver har Rasmus fokus på kundens behov men har også øje for, om en sag eller en tvist med fordel for kunden kan løses uden en retssag

Populær oplægsholder
De mange års erfaring med alt fra familieret til gældssaneringer har gjort Rasmus til en yderst populær oplægsholder og han holder gerne foredrag såfremt dette må have interesse. 

Passion for naturen i Thy

Når Rasmus ikke deltager i retsmøder eller er på kontoret, bruges fritiden på familien og venner. Rasmus tager gerne en tur på mountainbike eller en løbetur i Nationalpark Thy. 

GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.